Güncellemeden sonra MSI Vigor GK30 bilgisayarı uyku moduna alıyor

Baysungur

Megapat
Daha fazla  
RAM
16 GB 2666 MHz CL19 (1 x TEAM 8 GB) + (1 x Kingston 8 GB)
SSD veya HDD modeli
HyperX FURY 3D 480 GB
Ekran kartı
GALAX GeForce® GTX 1050 Ti EXOC
Anakart
ASRock H310M-HDV
İşlemci
Intel Core i3 8100 3.6 GHz
Merhaba arkadaşlar, geçen günlerde indirimde satılan MSI Vigor GK30 combo setini aldım. 15 gündür bir sıkıntı yoktu lakin 2-3 gündür sorun çıkmaya başladı. Hiçbir sebebi yokken bazı tuşlar PC'yi uyku moduna alıyor. Hangi tuşlar derseniz tam belli değil. Her PC açılışında veya klavyeyi takıp çıkarttığımda tuşlar değişiyor. Alt, başlat, Tab, Caps Lock, space, F, Q vs. bu tuşlarda uyku moduna giriyor. Bazen tuşlara basmasam bile uyku moduna girdiği oluyor. Uyku modunu tamamen kapatmama rağmen problem devam etti. Eski klavyemi takınca bir problem olmuyor. Bu gönderiyi eski klavyemle yazmaktayım. Sizce bu sorunun sebebi nedir? Donanımsal bir problem olabilir mi? Yoksa yazılımsal mı? W11 tüm güncellemeler yüklü. Son güncellemeden sonra bu problem ortaya çıktı, alakası var mı bilmiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Adsız.png

Hocam sistemi prizden çekip tekrar açmayı denediniz mi? Windows 11'de ben de karşılaştım benzer bir problemle yeniden başlatınca düzelmişti.
Ya da klavyenizin sürücüleri uyumsuzluk yapıyor olabilir.

Hocam sistemi prizden çekip tekrar açmayı denediniz mi? Windows 11'de ben de karşılaştım benzer bir problemle yeniden başlatınca düzelmişti.
Ya da klavyenizin sürücüleri uyumsuzluk yapıyor olabilir.

Önceden denedim dediklerini. Fişi çektim, bütün cihazları tek tek söküp taktım ama sonuç aynı.

Hocam KB5010414 güncellemesi beta aşamasında diye biliyorum bu güncellemeden sonra olmuş olabilir mi sizdeki problemler ben kaldırdıktan sonra birkaç sorunum düzelmişti.

Hocam KB5010414 güncellemesi beta aşamasında diye biliyorum bu güncellemeden sonra olmuş olabilir mi sizdeki problemler ben kaldırdıktan sonra birkaç sorunum düzelmişti.
KB5010414 güncellemesini kaldırmaya çalıştığımda "Bir hata oluştu, güncellemenin tümü kaldırılamadı." hatasını alıyorum.

KB5010414 güncellemesini kaldırmaya çalıştığımda "Bir hata oluştu, güncellemenin tümü kaldırılamadı." hatasını alıyorum.

Hocam o güncellemeden sonra ekranda titreme ve bazen oyunlardayken birkaç tuşta oyunu aşağı atma sorunları vardı. Güncellemeyi silince aşağı atma düzeldi titreme sıklığı düştü.

Klavye sürücüsü olmadan çalışmıyor mu ? . Sürücü sü nü kaldır öylece dene yada devre dışı bırak .
Denedim, çalışmıyor.
Hocam o güncellemeden sonra ekranda titreme ve bazen oyunlardayken birkaç tuşta oyunu aşağı atma sorunları vardı. Güncellemeyi silince aşağı atma düzeldi titreme sıklığı düştü.
Güncellemeyi silemiyorum, silerken hata veriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı