"Güncelleştirmeleri yüklerken bazı sorunlar oluştu" hatası

Merhabalar. Oyunlarda yaşadığım ani FPS düşüşü sorunlarından dolayı ekran kartı sürücümü güncellemek istedim. GeForce Experience'den sürücüyü normal bir şekilde indirdim ama indirilen paket bozuk hatası aldım. Sonra vazgeçip DDU ile güvenli modda kaldırdım. Tam olarak sorunum burada başladı. GeForce Experience'den sürücüyü indirmeden önce C: De 4.5 GB boş yer vardı. Uygulamadan sürücüyü indirdikten sonra 2 GB'ye indi. DDU ile kaldırdıktan sonra ise şu an bilgisayarımda C: De 80 MB boş yer var ve ekran kartım Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı olarak gözüküyor. Ekran kartımı kullanamıyorum. Windows güncelleme yerinde NVIDIA driver ı isteğe bağlı güncellemede görünüyor. Oradan indirmeye çalıştığımda ise şu hatayı alıyorum: Güncelleştirmeleri yüklerken bazı sorunlar oluştu, ancak daha sonra yeniden deneyeceğiz. Bunu görmeye devam ederseniz ve bilgi için Web'de arama yapmak ya da destek birimine başvurmak isterseniz bu yardımcı olabilir: (0x80240031). İnternetten araştırdım ama pek çözüm bulamadım. Ayarlarda depolama yerine baktığımda ise 4.17 GB geçici dosya gözüküyor ama silemiyorum o dosyaları. Çabuk cevap yazarsanız çok mutlu olurum. Bilgisayar ile şehir dışına çıkmam gerekiyor ama çözümü bulamadım.

Dosya Ekleri

• Ayarlar 21.05.2021 14_18_23.png
    54,1 KB · Görüntüleme: 48
  • Ayarlar 21.05.2021 14_17_19.png
    509,8 KB · Görüntüleme: 40
  • Aygıt Yöneticisi 21.05.2021 14_19_06.png
    130,9 KB · Görüntüleme: 39
GeForce Experience dahil her şeyi kaldırın sürücü ile ilgili. Ve buradan en güncel WHQL sürümünü kurun.

Dostum dediğin her şeyi yaptım. Gerekli yeri açmama rağmen bu hatayı aldım.

Öncelikle ceza almıştım geç cevap yazdım kusura bakmayın. DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırın ve aygıt yöneticisinden temel görüntü bağdaştırıcısına sağ tıklayın ve cihazdan kaldır deyin. Daha sonra bilgisayarınızı yeninden başlatın. Otomatik sürücü güncellemesi açık olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…