Günde 20 TL nasıl kazanılır?

ErenDoktas

Femtopat
Daha fazla  
Son zamanlarda evde acayip sıkılıyorum ve kendimi bir anda dışarıda buluyorum. Sigara alkol buldukça kullanıyorum yoksa gidip kendim para vermem ama arkadaşlarımla eğlenebildiğim tek yer internet kafe. Çünkü arkadaşlarımın bilgisayarı CS Valorant gibi oyunları açıp oynatırken benim bilgisayarım LoL'ü 60 FPS'te zor oynatıyor. Fakat sabah gidip akşam döndüğüm için ailemle tartışmaya başladım ve çalışacak herhangi bir kafe bulamadım. İnternette arıyorum son çareyi. 15 20 lira günde kafe paramı çıkarmam için ne yapabilirim? Aklınızda bir şey varsa söylerseniz sevinirim.

Yaşın tutmuyor alkol ve sigarayı.
beyler tek derdimiz bu değil ki ben size ne soruyorum siz bana nereyi cevaplıyorsunuz
Ne boş konuşuyorsun kardeşim sen he 17 yaşındaki çocuk sigara alkol diyor gelmiş para diyorsun.
dediğim gibi benim alkol yada sigara içip içmememin derdi size kalmadı rica ediyorum soruyu cevaplayın cevabınız yoksa da başlıktan uzaklaşın.

İyi bir GPU varsa. Ethereum kazımı yapabilirsiniz.

Gelip sorunu derken sigara alkol dersen sorup ona gore bir şeyler deriz bizde olan bir gerçek var yaşın tutmuyor.

yaşın 17 senin şuanda alkol sigara parayı düşünmek yerine okuman gerekiyor okumuyacaksan ise hiç aileni ümitlendirme sanayiye git.

Ne boş konuşuyorsun kardeşim sen he 17 yaşındaki çocuk sigara alkol diyor gelmiş para diyorsun.
Bak ben doğru yanlış demedim ilk önce sakin ol. Sanki küfür etmişim gidi tepki veriyorsun. Bu ailesinin düşünmesi gereken bir sorun. Erenin derdi seni mi gerdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…