Günde 20 TL nasıl kazanılır?

ErenDoktas

Femtopat
Daha fazla  
Son zamanlarda evde acayip sıkılıyorum ve kendimi bir anda dışarıda buluyorum. Sigara alkol buldukça kullanıyorum yoksa gidip kendim para vermem ama arkadaşlarımla eğlenebildiğim tek yer internet kafe. Çünkü arkadaşlarımın bilgisayarı CS Valorant gibi oyunları açıp oynatırken benim bilgisayarım LoL'ü 60 FPS'te zor oynatıyor. Fakat sabah gidip akşam döndüğüm için ailemle tartışmaya başladım ve çalışacak herhangi bir kafe bulamadım. İnternette arıyorum son çareyi. 15 20 lira günde kafe paramı çıkarmam için ne yapabilirim? Aklınızda bir şey varsa söylerseniz sevinirim.

Adam para ile sigara alıcam dememişki(Zaten bu ekonomi ile alamazda). Belki kız arkadaşını dışarı çıkacak belki arkadaşları ile gezecek. Bi kere adam nasıl para kazanırım diye sordu. Adamın ne yapacağı neye harcıyacağı sizi ilgilendirmiyorki.

Öncelikle alkol sigara içip yaşı tutup tutmaması bizi bir gram ilgilendirmez. Ailesini ilgilendirir. Parayı onun için istememiş zaten. Arkadaşlarından buluyordur elbet. 20 TL alsa bile günlük tek bir paket sigara alabilir. 20 TL'ye alkol varsa bilgilendirin beni.

Öncelikle alkol sigara içip yaşı tutup tutmaması bizi bir gram ilgilendirmez. Ailesini ilgilendirir. Parayı onun için istememiş zaten. Arkadaşlarından buluyordur elbet. 20 TL alsa bile günlük tek bir paket sigara alabilir. 20 TL'ye alkol varsa bilgilendirin beni.

Yok abi konuyla kesinlikle alakası yok milletin alkol sigarama takmışlar sanki onların parasıyla içiyorum

Yok abi konuyla kesinlikle alakası yok milletin alkol sigarama takmışlar sanki onların parasıyla içiyorum
günlük para kazanmak için oyunlar önerecektim ama pc n kötü önereceğim oyunların minimum gereksinimleri i5 9.nesil yani herhangi bir yerde çalışmak gerek dijital ortamlarda zor.youtube hesabı kur belki tutulur.:D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı