Günde 3-4 Defa İnternetin Gitmesi

Son düzenleme:
Beyler lütfen yardım edin. Bu internet gidiyor arada. Böyle az önce oyundaydım. Birden baktım, gitmiş. Günde 3-4 defa aralıklarla oluyor. Bakıyorum modemim tüm ışıkları açık kasaya bağlı olanda takılı. Ama durduk yere böyle oluyor. 30-40 defa reset atıyorum. Şansıma artık kaçınca seferde düzelirse. Ethernet kablosu hasarlı gibi görünmüyor. Sorun nedir acaba? Eki Görüntüle 395541
Aga bu bizdede vardı türktelekomsan türktelekomdada gidiyo değiştirdik gene kopmaya başladı sorun modemdeydi bi baktır modeme bence

Dediğiniz gibi tikleri kaldırdım sabah açtım böyle olmuş yine internet yok 🧐
Çözüm olacak diye zaten önermemiştim o tikleri alternatif olarak demiştim asıl olanı hala yapmadınız çünkü.

Genel de kablolarında problem olmadığında bağlı gösterir sarı ünlem verir. Ama sen de kırmızı ve modeme bağlanmamış görünüyor. O yüzden sorun cihazla modem arasında ki bağlantı. Chrome dan 192.168.1.1 ya da 192.168.2.1 ile modem arayüzüne girin orada belli olur bağlantı sorunun türü. Eğer sunucudan yanıt yok diyorsa müşteri hizmetlerini arayın ya da ethertnet kablonuz takılı değil der kablolarınızı kontrol edin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı