Direkt 3000 kalori almamam gerekiyor yaniAmacın kilo vermekse günlük kalori hedefinin 500 600 altına inmeye çalış.
Arkadaşlar Fitness'a başladım şu an diyetteyim 95 kiloyum. Diyete girdim kalori miktarını hesapladım gündelik 3000 kalori almam gerekiyor herhalde. Fakat bunun hepsini alsam kilo aldırır mı bana?
Şu an ki spor amacın nedir? Kilo verip kaslanmak mı?Direkt 3000 kalori almamam gerekiyor yani
Aynen hedefim oŞu an ki spor amacın nedir? Kilo verip kaslanmak mı?
3000kalori altında bol proteinli yemeye çalış.Aynen hedefim o
Amacın yağ yakmaksa 300 kalori az al. Kas geliştirmek ise 300 kalori fazla alArkadaşlar Fitness'a başladım şu an diyetteyim 95 kiloyum. Diyete girdim kalori miktarını hesapladım gündelik 3000 kalori almam gerekiyor herhalde. Fakat bunun hepsini alsam kilo aldırır mı bana?
Arkadaşlar Fitness'a başladım şu an diyetteyim 95 kiloyum. Diyete girdim kalori miktarını hesapladım gündelik 3000 kalori almam gerekiyor herhalde. Fakat bunun hepsini alsam kilo aldırır mı bana?
Şuan internetten hesapladım 2500 çıktı günde. Bunun hepsini alayım mı peki3000 kalori alman gerekmiyor hocam amacın zayıflamasaksa 3000'in altına inmezsen kilo veremezsin.
95 kilo 165 boyBoy kaç.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.