Günde 8-9 saat mining yapmak zararlı mı?

Elektronik bir bileşenle araba motorunu bir tutup performansı düşer diyenlere aldırma. Zamanla fanlar aşınır o kadar. Dikkatli olduğun ve gerekli önemi gösterdiğin sürece kolay kolay bir şey olmaz.

Performansı düşer demedim. Azıcık daha erken bozulur. Hem sen benim anlattığımı çok yanlış anlamışsın.

Sıcaklık kontrolünü yaptığın sürece birinin bilgisayarına oturup oyun oynamasından daha az zarar verir.

Elektronik bir bileşenle araba motorunu bir tutup performansı düşer diyenlere aldırma. Zamanla fanlar aşınır o kadar. Dikkatli olduğun ve gerekli önemi gösterdiğin sürece kolay kolay bir şey olmaz.

Örnek kullanmakla kullanmamak arasındaki farkı anlatmak içi örnek verdim. Neden hemen yanlış anlıyorsunuz.

Haftada 50-60'tan fazlasını kazanırsın. 2-3 ayda bozulan ekran kartı gösterirse inanırım.

Ben de anlatıyorum işte 55-56 derecede çalışıyor soğuk, ayarlarını yaptım, 78-79 watt tüketiyor diyorum fakat yine de kartı bozarsın diyorlar daha da korkuyorum. Herkes farklı bir düşüncede fakat 8-9 saatlik bir kazımdan bir şey olacağını zannetmiyorum. Günde 8-9 saat kazım yapmaya başlayacağım artık kararımı verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…