Günde 8 saat çalışarak 150 bin gelir mi?

Ertanyan

Yoctopat
Merhaba ben eğitim masrafımı karşılamak için yaklasık 6 ay işte çalıştım ve dün işi bıraktım YKS çalışmak için. Hedefim Hakkari sınıf öğretmenliği, ortalama 150 bin sıralama istiyor. Eşit ağırlıktan şu anki netim ise 30-35 civarı, TYT kalan süreçte günlük 7 8 saat çalışarak hedefime ulaşabilir miyim? Sizin değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence yapabilirsin ama doğru bir planlamayla çalış,bide çalışmayı sakın bırakma.hedefine ulaşabilirsin.başarılar

7-8 saat çalışmak yerine 3-4 saat verimli çalışırsan olabilir. İstersen günde 24 saat çalış verimsiz olduktan sonra anlamı yok.

7-8 saat verimli çalışır?

Sanırım hiç ders çalışmadınız hocam. İnsan beyni 8 saat tam kapasite çalışamaz. Burada insanları PÖH pohlıyacağız diye boş yere gaza getiriyorsunuz. Sonra başarısız oluyor. ama sonra suçluluk duygusu 0

Ben geçen sene 10 saatleri gorüp SAY 8K yaptım. Bence sen hiç YKS'ye hazırlanmadın.

Pohpohlamak değil cidden çalışmak istiyorum kitaplarımı aldım başlayacağım bugün ondan sizden düşüncelerinizi belirtmenizi istedim

Ben geçen sene 10 saatleri gorüp say 8K yaptım. Bence sen hiç YKS'ye hazırlanmadın.

Herkesi kendin gibi zannediyorsun değil mi? Sen yaptıysan tebrik ederim. Ama sadece bir soru çalışmay başladığınız 1.saat ile 9. saat aynı kapasitede mi çalıştınız çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…