Günde 8 saat çalışarak 150 bin gelir mi?

Şöyle düşününce konuyu açan kişi işi bırakmış ve ders çalışmayı da işte nasıl 8 9 saat çalışıyorsa artık derse entegre edip derste 8 9 saat çalışabilir ve artı olarak eşit ağırlıkta fazla zorlanacak bir kısım yok matematik hallettikten sonra otomatikman 150 bin siralama olur diye düşünüyorum.

Bende diyorum ki demesi kolay yapması zor. O kadar kolay olsa herkes yapar. Denesin ve günde 8 9 saat verimli çalışsın. Yapabiliyorsa dediğim gibi her saat rakip eler ve ekstra olarak ben 4 saat çalış afferim günlük görevi tamamladın şimdi yat ertesi güne kadar yat da demiyorum. Ama 8 saat boyunca çalışacağım, çalışacağım, diye çalışırsan kayaya toslarsın. Denesin yapabiliyorsa mükemmel olur da ben hatalı çıkarım 8 saat tam kapasite çalışır da istediği mesleği alır.

Bende diyorum ki demesi kolay yapması zor. O kadar kolay olsa herkes yapar. Denesin ve günde 8 9 saat verimli çalışsın. Yapabiliyorsa dediğim gibi her saat rakip eler ve ekstra olarak ben 4 saat çalış afferim günlük görevi tamamladın şimdi yat ertesi güne kadar yat da demiyorum. Ama 8 saat boyunca çalışacağım, çalışacağım, diye çalışırsan kayaya toslarsın. Denesin yapabiliyorsa mükemmel olur da ben hatalı çıkarım 8 saat tam kapasite çalışır da istediği mesleği alır.
Kimse zaten tam kapasitede çalışamaz ama çalıştığınız tekrar ile pekiştirir ise çalıştığı tüm konuların verimli geçeceğini düşünüyorum çalışılan hiçbir saat çöpe gitmez

Merhaba ben eğitim masrafımı karşılamak için yaklasık 6 ay işte çalıştım ve dün işi bıraktım YKS çalışmak için. Hedefim Hakkari sınıf öğretmenliği, ortalama 150 bin sıralama istiyor. Eşit ağırlıktan şu anki netim ise 30-35 civarı, TYT kalan süreçte günlük 7 8 saat çalışarak hedefime ulaşabilir miyim? Sizin değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Ulaşırsın eşit ağırlık alanından ama ilk başta 7 - 8 saat inandırıcı değil 2 - 3 saat ile başla ve bunu yavaş yavaş yükselt aniden 8 saat ile çalışırsan 1 hafta sonra ders çalışma isteğin kalmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı