İkinci el bölümümdeki sisteme bakabilir misin? Fiyatımda pazarlık var. Monitörde var ayrıyeten istersen. Daha başka sistemlerde mevcut detay istersen yazabilirsin.
Hocam bence çok eski sistemlerden uzak durun. İşlemciniz güçlü olsa bile bazı PC'lere ekran kartı takılmıyor. Mesela Casper pclerin çoğuna. Anakart çoğu ekran kartına uyumsuzdu. Genelde işlemcileri güçlü olur bu Casper'ların ama parça değişimi imkansız oluyor. Ben PSU çıkarmıştım sadece ve ekrana görüntü gelmemişti ayrıca işlemcim 2012 çıkışlı olmasına rağmen 4c/4t'di.
Bu arada 2200G takarsanız yüksek seviye ekran kartlarında darboğaz yapacaktır ve bu bir nebze caydırıcı olur. Ram'inizi 4 yaparsanız oyunlarda istenilen performansı almamakla birlikte çok rahat günlük idare eder, lakin ucuz olur mu, maalesef. Ama güncel olur.