Satılık: Ryzen 5 1500X-GTX 750 Ti sistem Hocam bu ise bana fazla gelir.İkinci el bölümümdeki sisteme bakabilir misin? Fiyatımda pazarlık var. Monitörde var ayrıyeten istersen. Daha başka sistemlerde mevcut detay istersen yazabilirsin.
Satılık: Ryzen 5 1500X-GTX 750 Ti sistem Hocam bu ise bana fazla gelir.İkinci el bölümümdeki sisteme bakabilir misin? Fiyatımda pazarlık var. Monitörde var ayrıyeten istersen. Daha başka sistemlerde mevcut detay istersen yazabilirsin.
Satılık: Ryzen 5 1500X-GTX 750 Ti sistem hocam bu ise bana fazla gelir.
QUAD Q9500 İŞLEMCİ G31 ANAKART 4GB RAM - Masaüstü Bilgisayar Donanımları Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da - 915418122 bu arada diğerinde SATA girişi eskiymiş hocam şuna yorum yarar mısın?
Çok sağ ol hocam iyi geceler dilerim.SATA girişi bunda da eskidir ancak bu sistemi almanız daha mantıklı işlemci daha güçlü olduğu için daha akıcı bir deneyim sunacaktır.
Çok sağ ol hocam iyi geceler dilerim.
Bu ok zehirli işteHocam bence çok eski sistemlerden uzak durun. İşlemciniz güçlü olsa bile bazı PC'lere ekran kartı takılmıyor. Mesela Casper pclerin çoğuna. Anakart çoğu ekran kartına uyumsuzdu. Genelde işlemcileri güçlü olur bu Casper'ların ama parça değişimi imkansız oluyor. Ben PSU çıkarmıştım sadece ve ekrana görüntü gelmemişti ayrıca işlemcim 2012 çıkışlı olmasına rağmen 4c/4t'di.
Bu arada 2200G takarsanız yüksek seviye ekran kartlarında darboğaz yapacaktır ve bu bir nebze caydırıcı olur. Ram'inizi 4 yaparsanız oyunlarda istenilen performansı almamakla birlikte çok rahat günlük idare eder, lakin ucuz olur mu, maalesef. Ama güncel olur.Bu ok zehirli işteAnlıyorum hocam en azından 3 ay idare etsin yeter beni almadan sorarım zaten söylediklerinizi. Tavsiyeniz için teşekkür ediyorum.
Daha düşük ekran kartları da tercih edilebilir maksat görüntü vermesi ve ofis bilgisayarı olması ise.Hiç oyun oynanmayacak veya hafif oyunlar ise G41 anakart Q8400 işlemci ve GT 710 veya R7 240 ile 4 GB RAM ile de Max 600 700'e halletmiş olursunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.