Gündelik kullanım için işletim sistemi önerisi

lowresss

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, bilgisayarımda aktif olarak Windows 11 kullanıyorum fakat memnun değilim, 3 gündür pininiz kullanılamaz hatası veriyor ve bugları çok fazla, bu sebeple yeni bir işletim sistemine geçmek istiyorum. Bilgisayarda genel olarak oyun oynar, gündelik işlerimi halleder, video falan izler, ödev vesaire yaparım. Bunun için kullanımı da kolay önerebileceğiniz işletim sistemi var mı?

Arkadaşlar selamlar, bilgisayarımda aktif olarak Windows 11 kullanıyorum fakat memnun değilim, 3 gündür pininiz kullanılamaz hatası veriyor ve bugları çok fazla, bu sebeple yeni bir işletim sistemine geçmek istiyorum. Bilgisayarda genel olarak oyun oynar, gündelik işlerimi halleder, video falan izler, ödev vesaire yaparım. Bunun için kullanımı da kolay önerebileceğiniz işletim sistemi var mı?

Düz Debian veya Linux Mint kurabilirsiniz. Kullanımı en kolay Linux dağıtımlarıdır. Windows 10'da kullanabilirsiniz güvenlik güncelleme desteklerini önemsemiyorsanız.

Windows 10. Windows 11'deki zırt pırt hatalardan bıkanların kurtarıcısı.

Windows'a alışıksanız Linux'a alışmanız zaman alır. Linux'a geçecekseniz önce dualboot olarak kurun alışarak geçin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı