Gündelik kullanım için notebook tavsiyesi

Emre Altınok

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar gündelik kullanım için notebook bakıyorum. Arasında kaldığım 2 notebook var. Linklerini aşağıya bırakıyorum. Bütün unsurlarıyla karşılaştırır.
Mısınız? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

Lenovo: https://www.hepsiburada.com/lenovo-...81vd0051tx-p-HBV00000PXVDW?magaza=Hepsiburada.

ASUS: Asus D509da amd ryzen 3 3200u notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus D509da kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al..

Son düzenleyen: Moderatör:

Önerin için teşekkür ederim fakat biraz pahalı.
Öneririm.

[/Quote.

Teşekkür ederim güzel bir laptop önerisi fakat belirttiklerim arasında Lenovo'ya 600 TL'lik fark ödemeye değer mi? Bir de AMD işlemciler ısınıyor mu?

Son düzenleme:
Bu ara satıcılar elllerinde patlayan eski ürünleri üstten millete satmakla meşgul belli ki.
7020U işlemcili laptop o fiyatlara alınmaz.

8GB RAM altı ürün de kullanılmaz; hele ki APU işlemci ile.

Genel kullanım için ikincielde garantisi devam eden ya da birkaç ay garantili birçok ürün mevcut.

Bu ara satıcılar elllerinde patlayan eski ürünleri üstten millete satmakla meşgul belli ki.
7020U işlemcili laptop o fiyatlara alınmaz.

8 GB RAM altı ürün de kullanılmaz; hele ki APU işlemci ile.

Genel kullanım için ikincielde garantisi devam eden ya da birkaç ay garantili birçok ürün mevcut.

Anladım teşekkür ederim ama oyun oynanmayacak sadece film izlemek, Office kullanmak ve YouTube gibi şeyler için kullanılacak 4 GB RAM karşılamaz mı? Ya da daha sonradan ekleyemez miyiz?

Ekran kartı işlemci üzerinde olduğundan ekran kartı 4GB'ın bir kısmını direkt kendine ayırır yani 4GB kalmaz sisteme, kaldı ki 4GB her durumda az.
Ayrıca garantisini bozarsın RAM eklemek istersen.

Gündelik kullanım için yakın performansta ikicielde 1500 civarına güzel laptoplar alınabilir. Ya da garantisi devam eden daha güncel ve performanslı ama daha pahalı laptoplar.

Ekran kartı işlemci üzerinde olduğundan ekran kartı 4 GB'ın bir kısmını direkt kendine ayırır yani 4 GB kalmaz sisteme, kaldı ki 4 GB her durumda az.
Ayrıca garantisini bozarsın RAM eklemek istersen.

Gündelik kullanım için yakın performansta ikicielde 1500 civarına güzel laptoplar alınabilir. Ya da garantisi devam eden daha güncel ve performanslı ama daha pahalı laptoplar.

Alırsam eğer Vatan'dan alacağım onlar RAM eklemez mi? Garanti dahilinde.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı