Gündelik kullanımda A34 vs A54

Babavosss

Decapat
Daha fazla  
Oyun oynamıyorum, sosyal medya ve ufak tefek arada fotoğraf çekerim. Gündelik kullanımda hangisini önerirsiniz? Çok kararsız kaldım.

Ben olsam tasarımı çağ dışı olduğu halde A34 alırdım, nedendir bilmiyorum ancak A54'te bulunan orta segment Exynos işlemciyi bana yine tıpkı ataları gibi birkaç yıl sonra performans sorunları ile insanı karşı karşıya bırakabilir gibi hissettiriyor. Ek olarak aradaki fiyat farkını hak edecek devasa bir performans farkı yok, zaten tek beklenti performans ise S20 FE alın ikisini üst üste katlasın.

Bütçeniz yetiyorsa A54 alabilirsiniz. Yetmiyorsa A34 de işinizi görür. Ayrıca A34'ün karşısında S20 FE'ye de bakabilirsiniz.
Sık telefon değiştiren biri olmadığım için alacağım telefonu 3 yıl kullanmayı düşünüyorum. S20 FE güncelleme almayacağından sorun yaşayabilir miyim diye çok yanaşmamıştım.

Ben olsam tasarımı çağ dışı olduğu halde A34 alırdım, nedendir bilmiyorum ancak A54'te bulunan orta segment Exynos işlemciyi bana yine tıpkı ataları gibi birkaç yıl sonra performans sorunları ile insanı karşı karşıya bırakabilir gibi hissettiriyor. Ek olarak aradaki fiyat farkını hak edecek devasa bir performans farkı yok, zaten tek beklenti performans ise S20 FE alın ikisini üst üste katlasın.
Güncelleme konusunda 20 FE sorun yaşatır mı acaba . uzun süreli kullanımda

Sık telefon değiştiren biri olmadığım için alacağım telefonu 3 yıl kullanmayı düşünüyorum. S20 FE güncelleme almayacağından sorun yaşayabilir miyim diye çok yanaşmamıştım.
Android 13'ü en az 4-5 sene rahat kullanırsınız. Kaldı ki millet hala Android 7'leri 8'leri kullanıyor. Güncelleme takıntınız yoksa S20 FE hem donanım hem de kamera olarak A34'den çok daha iyi bir seçenek.

Yaşamazsınız.

İkisi arasından A54. Bariz şekilde kamerası daha iyi. Ayrıca ekranları arasında da birtakım farklar bulunuyor. Damla çentik ve daha büyük çerçeve de ayrı rahatsız edici detaylar.
Screenshot_20230820_233947_YouTube.jpg

Ben yine de S20 FE taraftarıyım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı