Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren "keşke bizim de evimiz yansaydı" diyecekler

AKP Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren "Evi hasar görenlere TOKİ 20 yıl ödemeli ev yapacak. Evi eski olan vatandaşlar 'keşke bizim de evimiz yansaydı' diyecekler" dedi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Ben anlamıyorum. Halkımızdan, senden, benden afet vergisi alınıyor. Ormanlar devletin himayesi altında ise, ormandan gelecek zararların hepsini devlet karşılamalı. Ancak karşılamıyorlar. Faizli kredi ile ev, mülk satıyorlar. Bunlar halkın zararının tamamını karşılamıyorsa yazıklar olsun onlara.
Şöyle açıklayayım: Halktan alınan vergiler birilerinin cebine gidiyor. Kasada para yok. Bu yüzden her felakette utanmadan halktan para istiyorlar. Halk da sorgulamıyor, akıllanmıyor. Söylenen iki söze kanıp bu çürümüş sistemi devam ettiriyorlar.
 
Ben onun gelmişini geçmişini......
Lan benim ülkem şehrim yanıyor. Helikopter yok uçak yok. Sütçülerde neden 1 helikopter var? Nerede bu devlet? Niye Demet Akalın Abden uçak istiyor, neden halk su taşıyor? Nerede bu asker? Kışladan çıksınlar da yardım etsinler. THK neden hala TSK elinde değil ? Bir de algı oyunu diyorlar. Ben bunların oyununu da algısını da ayrı bir şekilde .....
 

Yeni konular

Geri
Yukarı