Güneş batıdan mı doğacak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dediğiniz olaydan sonraki durum olur öyle kabullenilir ama gerçek değiştirilemez çünkü normalde orası batı idi, bu yüzden dediğiniz mantıksız.

Eksenlerin ve kutupların yer değiştirmesi olayına bunun hızını eklemeniz lazım. Basit olarak şöyle düşünelim en basiti için örnek veriyorum bunun olması için ya dünyanın dönüş hızının yavaşlayıp durması ve ardından diğer yöne doğru dönmesi gerekiyor. Bunun olması için geçecek olan süreyi hesaplarsanız çok çok çok uzun bir süre geçmesi lazım. Yani demem o ki sizin ve uzun bi süre sonra olacak olan kuşaklarınızın görmesi dahi mümkün gözükmüyor.

Hocam bilgi olarak biliyorum, benim için sorun yok. Sorun şu ki, konu sahibi aşılarda çip var diyenler gibi ne duysa inanan birisi. Bilim onun için önemsiz. O yüzden dedim onu.

Bir kere o çiplere falan inanmıyorum. Kendi görüşlerinizi benim ağzımdan söylemezsiniz sevinirim. Dediğinize göre kendiniz inanıyorsunuz. Güneş batıdan doğması mantıklı bir şey olabilir. Bu yüzden böyle bir konu açtım.

Ben doğacak demedim ne anlatıyorsun sen? Sizin gibiler yüzünden bir şeylerde anlatamayacağız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her yıl meteor düşecek deniyor bakalım bakalım...

Her yıl meteor düşecek demiyorlar düşebilir diyorlar, bu da olabilir bir şey zaten uzay gök taşları gök cisimleridir var.

2012'de "şirince köyü" muhabbeti vardı. Kıyamet kopacak dediler, tutmadı.

Ona bakarsak 2012 yılında birisi daha kıyamet kopacak demişti ama kopmadı. Biz burada kıyametten bahsetmiyoruz. Konu ile alakalı mesajlar yazın. Biz burada güneşin batıdan doğmasından bahsediyoruz. Bu da zaten bence olabilecek bir şey.

Sence hulk gerçek olabilir mi?

Yav şu kurduğun cümleye bak bence sana göre gerçek olabilir, biraz araştır batıdan doğması olanaksız bir şey değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir kere o çiplere falan inanmıyorum. Kendi görüşlerinizi benim ağzımdan söylemezsiniz sevinirim.
Orada "gibi" diye bir kelime var. Anlamı ise benzer. Bakın, tekrar söylüyorum: Benzer. Eş değil, aynı değil, özdeş değil; benzer.

Hala onlar deyip duruyorsunuz ama kim olduklarını söylemiyorsunuz. Dediklerinizde bilime dair zerre bilgi yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…