Güneş batıdan mı doğacak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Manyetik kutuplar zaten tarih boyunca sürekli yer değiştiriyor, Colomb yeni kıtayı keşfettiğinde pusulasının gösterdiği manyetik kutup ile şimdiki aynı değil. Şu anda Kanada üzerindeki bir noktaya doğru kayma devam ediyor, bir süre sonra manyetik kutuplar değişmiş olacak sadece.

Dünya'nın dönüşü durup tersine devam etmeyecek, manyetik kutbun değişmesi ile coğrafi kutupların değişmesi aynı şey değil. Coğrafi kutuplar tersine dönse bile Dünya aynı yönde dönmeye devam ettiği sürece yine değişen bir şey olmayacak, Avustralya'da Güneş buraya göre batıdan mı doğuyor? Televizyonlardan bir şey duyuyorsunuz ama okulda bunlar benim işime yaramayacak diye dinlemediğiniz o dersler yüzünden onu da anlayamıyorsunuz.

Bunları çıkaranlar da sizler gibi hiçbir şeyi bilmeyip duyduğunu başka yerinden anlayıp içerik kasanlar. Kötü niyetle prim kasmak için yapanların sayısı da hiç az değil, onların yatacak yeri yok.

Son düzenleme:
Burada bilgisiz olup prim kasma amacıyla böyle saçmalıkları söyleyenlere ilkokul çocuğu gibi kanan sensin. Üniversiteyi bırak liseye bile gelmemiş olsan eğitimini düzgün alarak bunlara bir tarafınla gülerdin. Bu kadar basit şeylerde bile bu durumda olmanın nedeni hiçbir işe yaramadığını savunup çalışmadığın dersler...

Burada bilgisiz olup prim kasma amacıyla böyle saçmalıkları söyleyenlere ilkokul çocuğu gibi kanan sensin. Üniversiteyi bırak liseye bile gelmemiş olsan eğitimini düzgün alarak bunlara bir tarafınla gülerdin. Bu kadar basit şeylerde bile bu durumda olmanın nedeni hiçbir işe yaramadığını savunup çalışmadığın dersler...

Şu an biyerlerimla sana gülüyorum, şu an lisedeyim derslerimde iyi, bana göre saçmalık değil, konuşmayı bilmiyorsanız beni ilgilendirmez, siz bir konuyu bile doğru düzgün konuşamayan bir topluluksunuz, bana göre saçma değil bunu anlayamayıp bencillik yapan sensin, ben kimseye olmak zorunda demedim olmaz da demedim, bence mantıklı olabilir dedim, ben olabilir dediğimde güneş batıdan doğmadı fikrimi belirttim, sende biyerlerinin üstüne oturup milletin fikirleri ile dalga geçecek kadar seviyesizsin...

Not: Bu arada prim yapanlar, bencil, seviyesi ve dalgacı insanların işidir, bu da bana birini hatırlattı, doğru bildin sensin.

Bilgiden yoksun bir fikirle ya da "gaza gelmeyle" dalga geçmeyelim de ne yapalım? Besleyelim mi? :D Ayrıca gayet olması gibi anlatanlar da olmuş önceden, ben de dahil ama sen zırvaya o kadar kaptırmışsın ki onları araştırmayı düşünmemişsin.

Coğrafya sıfır, otur. :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı