Güneş gözlüğü ile dereceli gözlük birlikte nasıl kullanılmalı?

eymentosun

Decapat
Daha fazla  
Benim bir güneş gözlüğüm ve dereceli normal gözlüğüm var. Güneş varken güneş gözlüğünü takıyorum fakat dereceli gözlüğüm olmadan da dışarı çıkamam. Estetik görüntü için soruyorum bunu sadece. Güneş gözlüğü ya da dereceli gözlüğü kullanırken diğerini gözükmeyecek şekilde iç cebe mi koymalıyım yoksa yakama mı takayım? Dışarıdan kötü durur mu öyle?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim bir güneş gözlüğüm ve dereceli normal gözlüğüm var. Güneş varken güneş gözlüğünü takıyorum fakat dereceli gözlüğüm olmadan da dışarı çıkamam. Estetik görüntü için soruyorum bunu sadece. Güneş gözlüğü ya da dereceli gözlüğü kullanırken diğerini gözükmeyecek şekilde iç cebe mi koymalıyım yoksa yakama mı takayım? Dışarıdan kötü durur mu öyle?

En iyisi lens kullan. İlk başta zor geliyor fakat alıştıktan sonra gözlük takmak istemiyorsun.

Güneş altında kararan normal durumda normal gözlük olan dereceli gözlükler var. Onlardan alabilirsiniz.

Klipsli güneş gözlüğü kullanabilirsin. Normal gözlük üzerine mıknatıs ile takıyorsun kullanışlı bir şey ama fiyatı da güzel.:d Temu da daha ucuz ama alınır mı? Bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı