Güney Kore nasıl bir yer?

Madoka

Femtopat
Güney Kore hakkında bilgi verir misiniz? Hangi dil konuşuluyor? İş bulur muyum? Yaşam şartları nasıl? Seoula gidiş ne kadar tutar? Yaşım 22. dışarıdan okuyorum. Memurluk bölümü. Psikolojik engelliyim raporum var yüzde 84.

Güney Kore hakkında bilgi verir misiniz? Hangi dil konuşuluyor? İş bulur muyum? Yaşam şartları nasıl? Seoula gidiş ne kadar tutar? Yaşım 22. dışarıdan okuyorum. Memurluk bölümü. Psikolojik engelliyim raporum var yüzde 84.

Kore'de korece Çince ve Japonca konuşuyorlar. Yaşam şartları kolay değil maaşlar (memur maaşı) orada rahat bir şekilde yaşamanıza yetemeyebilir.

Korece konuşuyorlar ve yaşaması zor bir yer bence daha sakin bir yer seçin derim.
Nereden biliyorsunuz?

Kore'de korece Çince ve Japonca konuşuyorlar. Yaşam şartları kolay değil maaşlar (memur maaşı) orada rahat bir şekilde yaşamanıza yetemeyebilir.
Bana tavsiyen var mı? peki nereden biliyorsunuz bunları?

İspanya da hangi dil konuşuluyor İspanyolca mı? İngilizce konuşanlar var mı? Nasıl iş bulurum? Yaşam şartları nasıl?

İspanyolca baskça ve katalanca konuşuluyor.
Var ama ispanyolcabilmekte fayda var. Genelde Avrupa ülkelerindeki gurbete gelenler işçilik vs yapıyor eğer politik bilimler okursanız konsoloslukta çalışabilirsiniz yaşam şartları Türkiye'den daha iyi daha ucuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı