Güney Kore'den PS5 Pro CFI 7022 alınır mı?

mrtconcon

Kilopat
Daha fazla  
Herkese selam. Ocakta Güney Kore'ye kardeşimin yanına seyahat edeceğim.
Sıfırı 26000₺,
İkinci el açılmamış kutusu 24000₺ olan iki tane PS5 Pro 2TB konsol var. İkisinden birini almayı düşünüyorum. Al sat için de bana makul geldi ama sizce değer mi? Bilenler yardımcı olursa sevinirim neye dikkat etmeliyim.

32-35 civarlarına satabilirsin Türkiye'de. 6-9 bin TL kar etmiş olacaksın ama sadece bi tane getirebiliyorsun. Karar senin ben alıp kendim kullanmak istiyorum dersen de mantıklı. Satmak istiyorum desen de mantıklı. Bana soracak olsan ben alıp kendim kullanırdım.

32-35 civarlarına satabilirsin Türkiye'de. 6-9 bin TL kar etmiş olacaksın ama sadece bi tane getirebiliyorsun. Karar senin ben alıp kendim kullanmak istiyorum dersen de mantıklı. Satmak istiyorum desen de mantıklı. Bana soracak olsan ben alıp kendim kullanırdım.
Bilmiyorum aslında kullanır mıyım çünkü mevcut bilgisayarımdan memnunum pek PS5 hevesim yok. Sahibinden ilanlarını kovaladım biraz orada da en taban fiyatı 30 bine koymuşlar. Başka neler karlı olur bilmiyorum kozmetik ürünlerine kafam bassa aslında o da iyi diyorlar :)
Peki, Güney Kore'ye satmak için götürebileceğimiz, mucizevi bir ürün var mı?
Keşke olsa

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı