Günlerin monotonlaşması

efe.zm

Hectopat
Daha fazla  
Gece gece biraz dertleşelim forumda biraz takılayım dedim herkes depresif, monoton kafalarda. Bizi bu hale getiren şey biz mi hata yapıyoruz yaşımız mı geçti yoksa bu monotonluğa alıştık mı? Ben şahsen saatlerimin ve günlerimin çok boş geçtiğini düşünüyorum. Kız arkadaş, oyun oynamak, dışarı çıkıp gezmek hiçbir şey yapmak istemiyoruz. Bu dönemde herkeste bir para sıkıntısı kimse borçlarını ödeyemiyor. İnsanların artık aşırı derece büyük sıkıntıları olmaya başladı. Ekonomik duygusal sadece gençler değil dışarıdaki yaşlı annelerimiz dayılarımız da bu halde milleti bu halde gördükçe daha da içim bunalıyor yaşadığımız ülkeden mi yoksa insanların bu halde olmasından dolayı mı acaba hiçbir şeyden zevk almıyoruz? Eski Türkiye dediğimiz şey artık yok ben 20 yaşındayım gece gece böyle şeyler düşünmeye başladım. Yıllık izine çıktım bütün izin boyunda yattım dışarı adamakıllı çıkmadım ne heves ne istek hiçbir şey yok oyun oynarım diye Xbox aldım ona bile 1 saat zor dayanıyorum. Açıyorum müziği yatağa geçiyorum bir bakmışım saat sabah 6 olmuş kız arkadaş yok yapma bulma bulunma hevesi de yok biz böyle ne yapacağız çok merak ediyorum. Biz erkeklerin durumu daha da kötü var mı derdi sıkıntısı olan sohbet muhabbet edelim artık buna ihtiyaç var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşamış olduğunuz bu durum ülkenin evet sosyal politik açıdan dengeleri "eskiden" dediğiniz 2010'lu yıllara kıyasla bir hayli düştü. Her ne kadar ekonomik koşullar altında 9-6 çalışmak zorunluluğu gerektirse de bunlara atılmak için içinde bulunduğunuz sürekli tekrara bağlayan. Bu döngüden bir hayli uzaklaşmış keyifsizlenmişsiniz zaman zaman bu durumu bende yaşıyorum, ve hayata dair bir amaç arayışında kendimi buluyorum. Bu yaşadığımız duruma bilimsel bir isimde verilmiş hatta.

Ülkemiz her geçen yıl daha da Güney Kore'nin şu anki haline dönüyor Güney Kore de yıllık intihar oranı 18 bin ve bu ciddi bir sorun yüksek çalışma saatleri ve gelir eşitsizliğinin yol açtığı bir sorun. İntihara teşvik etmekten söz etmiyorum ama mutluluğu kendi kafasında çözemeyen biri nereye giderse gitsin mutlu olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…