efe.zm
Hectopat
Daha fazla
Gece gece biraz dertleşelim forumda biraz takılayım dedim herkes depresif, monoton kafalarda. Bizi bu hale getiren şey biz mi hata yapıyoruz yaşımız mı geçti yoksa bu monotonluğa alıştık mı? Ben şahsen saatlerimin ve günlerimin çok boş geçtiğini düşünüyorum. Kız arkadaş, oyun oynamak, dışarı çıkıp gezmek hiçbir şey yapmak istemiyoruz. Bu dönemde herkeste bir para sıkıntısı kimse borçlarını ödeyemiyor. İnsanların artık aşırı derece büyük sıkıntıları olmaya başladı. Ekonomik duygusal sadece gençler değil dışarıdaki yaşlı annelerimiz dayılarımız da bu halde milleti bu halde gördükçe daha da içim bunalıyor yaşadığımız ülkeden mi yoksa insanların bu halde olmasından dolayı mı acaba hiçbir şeyden zevk almıyoruz? Eski Türkiye dediğimiz şey artık yok ben 20 yaşındayım gece gece böyle şeyler düşünmeye başladım. Yıllık izine çıktım bütün izin boyunda yattım dışarı adamakıllı çıkmadım ne heves ne istek hiçbir şey yok oyun oynarım diye Xbox aldım ona bile 1 saat zor dayanıyorum. Açıyorum müziği yatağa geçiyorum bir bakmışım saat sabah 6 olmuş kız arkadaş yok yapma bulma bulunma hevesi de yok biz böyle ne yapacağız çok merak ediyorum. Biz erkeklerin durumu daha da kötü var mı derdi sıkıntısı olan sohbet muhabbet edelim artık buna ihtiyaç var.
Son düzenleyen: Moderatör: