Çözüldü YouTube Günlük en çok izlenen videolar nasıl görülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

graphic

Kilopat
Merhaba, bir kanalım var dolayısıyla bir panel arıyorum; var mı yok mu bulamadım .kanalı olup panel ile haşir neşir olanlar cevap verebilirse çok sevinirim. Merak ettiğim husus şudur; son 24 saat içinde en çok izlenen videodan en az izlenen videoyu sırasıyla görmek istiyorum mümkün mü?

Çözüm
Merhaba, bir kanalım var dolayısıyla bir panel arıyorum; var mı yok mu bulamadım. Kanalı olup panel ile haşir neşir olanlar cevap verebilirse çok sevinirim. Merak ettiğim husus şudur; son 24 saat içinde en çok izlenen videodan en az izlenen videoyu sırasıyla görmek istiyorum mümkün mü?

YouTube studio>analytics>gelişmiş mod>
Sağ üstteki "son 28 gün" (sende farklı olabilir) yazısına tıkla özel'e bas oradan tarihini gir

Çözüldü olarak işaretlersen sevinirim.
Merhaba, bir kanalım var dolayısıyla bir panel arıyorum; var mı yok mu bulamadım. Kanalı olup panel ile haşir neşir olanlar cevap verebilirse çok sevinirim. Merak ettiğim husus şudur; son 24 saat içinde en çok izlenen videodan en az izlenen videoyu sırasıyla görmek istiyorum mümkün mü?

YouTube studio>analytics>gelişmiş mod>
Sağ üstteki "son 28 gün" (sende farklı olabilir) yazısına tıkla özel'e bas oradan tarihini gir

Çözüldü olarak işaretlersen sevinirim.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı