Günlük Ev Kiralamak

Rica ederim dostum, sahibinden.com üzerinden kısa bir araştırma yaptıktan sonra aradığını bulabilirsin. Arayıp iyice konuş pazarlık yap, hepsi fiyatı düşürür :)

Silivride buldum. Plajı güzel olduğu için baktım oraya 50-80 TL arası linki bırakayım. Fakat bunlara dediğin gibi denetleme tarzı şeyler yapılıyormu bilemiyorum. Kız arkadaşımla içerideyken aniden birileri gelse falan? ve dediğim gibi yaş sorun olur mu acaba...

O fiyatlar 1 ay kiralarsan günlük ödeyeceğin fiyatlar. Günlük istediğin zaman fiyatlar 2 katına çıkar. Eğer kiralayan kişi kabul ederse bir şey olmaz. Etmezse zaten denetlemeden korktuğu için etmez. Etmezsede zaten kalamazsınız evde. :)

Aslında Bakırköy-Florya da bakayım. Hem Florya plajı gayet güzel. Fiyat sorun değil 100 lirada olur zaten 6 8 saat kalırız. Sadece sıkıntı çıkarmı yaş ile ilgili vs onu bilemiyorum... Arayıp öğrenmek lazım.

Aslında Bakırköy-Florya da bakayım. Hem Florya plajı gayet güzel. Fiyat sorun değil 100 lirada olur zaten 6 8 saat kalırız. Sadece sıkıntı çıkarmı yaş ile ilgili vs onu bilemiyorum... Arayıp öğrenmek lazım.

Şişli'de isteseydin sevdiğim bir abimin kiralık evleri vardı. :) Arayıp öğrenmek lazım ondan sonra tekrar yaz, bakalım bir şeyler yapabilir miyiz.

Şişli'de isteseydin sevdiğim bir abimin kiralık evleri vardı. :) Arayıp öğrenmek lazım ondan sonra tekrar yaz, bakalım bir şeyler yapabilir miyiz.

Şişli bana çok yakın aslında fakat kız arkadaşım ne der bilemiyorum.. O denize girmek istiyordu galiba ama aklımda bulunsun. Soracağım kendisine.. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı