Hocam 2.el almak istemiyorum. Almışken sıfır ürün olsun istiyorum.İkinci el cihazlara bakarsan oldukça güzel seçenekler var. 3. veya 4. nesil i5 işlemcili bir model alıp SSD takviyesi yaparsan, tadından yenmez.
Yalnız 15.6 inçten büyük ekranlı bir model alma, taşıması cidden problem olabiliyor.
Acer model notebooklar nasıl bir fikrim yok. Arkadaşımda vardı Acer model ve çok ısınma oluyordu.EA SPORTS tarzı oyunlarda oynarsın önerebileceğim bilgisayarda. Office 2016 kurdum hızlı açılıyor. 4k video desteği var işlemcinin. Yani rahatlıkla filmlerini izleyebilir ve açık dünya oyunlarını oynayabilirsiniz. I5 7200U akıllı çekirdekleri yok fakat AMD Ryzen işlemcinin akıllı işlemcisi yani çekirdek sayesinde daha uzun pil ömrü vaat vermekte. Youtube'de 5 saate kadar film izledim. Aktif program falan kullanırken 3 ila 4 saat pil ömrü veriyor. Cihazın vaat verdiği pil ömrü ise 6 saat.
Acer Aspire A315-41G-R5J4 AMD Ryzen 3 2200 4GB 1TB Radeon Fiyatı
Casper kullanan biri olarak söylüyorum ısınma geçtin fan sesi bile duyamıyorsun. En yüksek fan sesi de sessiz ortam da duyabiliyorsunuz. Normal çalışma değeri de 42 derecelerde geziniyor. Bayağı yoracak stres testleri yaptım maksimum 65 e kadar zorlandı. Benim eski Casper bilgisayar 90'a kadar çıkıyordu.Hocam 2.el almak istemiyorum. Almışken sıfır ürün olsun istiyorum.
Acer model notebooklar nasıl bir fikrim yok. Arkadaşımda vardı Acer model ve çok ısınma oluyordu.
Hocam klavyesi nasıl ? Tuşlar çok mu dandik ?Casper kullanan biri olarak söylüyorum ısınma geçtin fan sesi bile duyamıyorsun. En yüksek fan sesi de sessiz ortam da duyabiliyorsunuz. Normal çalışma değeri de 42 derecelerde geziniyor. Bayağı yoracak stres testleri yaptım maksimum 65 e kadar zorlandı. Benim eski Casper bilgisayar 90'a kadar çıkıyordu.
İsterseniz bilgisayarın resmini aşağı atıyorum.
![]()
Ben kolay kolay bir klavye tuşlarına alışan ve zorlanan biriyim. Tuşlara çok kolay alıştım. Sitesinde klavye ışıkların bu seride olduğunu söylüyor fakat klavye ışığı yok galiba. Ryzen 2.nesil bilgisayarı ve Türkiye'de ilk Ryzen mobil işlemci bilgisayarı. İlerde bunun daha üst seviyelerde bilgisayarlar gelecektir. Intel'e ağır bir darbe vursun artık bu dolar kuruyla en dandik i3'lü bilgisayar bile bu fiyatlarda.Hocam klavyesi nasıl ? Tuşlar çok mu dandik ?
SSD alınabilir fakat işlemci ekran kartı alınamaz. Senin önerdiğin işlemcileri zayıf. Benim önerdiğim bilgisayara M.2 SSD yuvası mevcut. Nette fiyatlarına bakıp bu ucuz bunda SSD var diye çok iyi olacak diye bir şey yok. Ben bu bilgisayarda günlük kullanımda SSD aratmadı bana. Benim eski bilgisayarım da SSD var buna daha almadım. HDD gürültü edilecek bir durumda değil. Ofis uygulamaları rahatlıkla saniyeler içinde açılıyor. Dolar 6.40 iken ben bu PC bulmak için 2 hafta araştırdım. F/P olarak sıfır PC olarak bunu belirledim. PC kolay kolay bulunacak bir şey değil. Yüzlerce var nette. Bak adam işte oyun için istiyorsa RX 540 olan modeli söylerdim fakat onun fiyatı da kendi istediği fiyattan yüksek.Bahsettiğiniz "günlük" işlerde kasmaması için cihazda SSD bulunmalı o yüzden SSD'li iki model öneriyorum:
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.