1000-1500 TL Günlük işler için notebook

Katılım
17 Mart 2017
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Gün içinde okulda fazla zaman geçirdiğim için bir notebook almak istiyorum. Dizi-film-youtube için, internette dolaşmak için Arduino, Mathlab(belki), Eclipse, Dev-C++ tarzında programları için, office programları için kullanacağım. Oyun oynamayı düşünmüyorum ve sürekli yanımda taşıyacağım için ufak ekranlı bir şey istiyorum 14 inch boyutlarında. Bu bütçeyle böyle bir bilgisayar almak mümkün müdür, önerileriniz nedir?

ASUS E402 CELERON N3060 1.6GHZ-4GB RAM-128GB SSD-INT-14" -W10 NOTEBOOK : biraz baktıktan sonra bunu buldum 128 GB SSD var onun yerine HDD olan modelini almak daha mantıklı olur mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
2.el 14" 3.nesil i5li iş laptopları 750 liradan başlar.SSD eklesen 1000 liraya güzel bir makinan olur.
Sıfır alacaksan, internetten alıma açıksan da bütçe aralığında giriş seviyesi i3, denk getirirsen de i5li makina alabilirsin.En ucuz işlemci türü: ıntel core i5 Notebook / Laptop fiyatları akakce.com'da

Baktığın ürün benim 10 yıl önce kullanmaya başladığım eski laptobumun işlemcisinden bile daha zayıf, özetle Celeron alma. SSD dedikleri de EMMC'dir belki, teyit et.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı