Boyum 170, kilom 54. Kilo almak istiyorum. 62-64 arası hedefim. Haftada 4 idman yapıyorum. Ortalama 700 kalori yakıyorum idmanda.
Proteini ise doğal yoldan alacağım. Supplement kullanmayı düşünüyorum.
Eklediğim videodakine benzer bir program uygulayabilirsiniz.Biraz altına inerek kendinize göre olan sistemi oluşturursunuz zaten videoda detaylı anlatılıyor.
Günlük 100gr proteini zor buluruz gibi. Geçen yulaf+fıstık ezmesi+muz+ süt ile içecek yaptım 107gr protein için 75TL para ödedim. Proteine erişmek pahalı.
Hocam karbonhidrat ve protein aban aynı zamanda ağırlık antrenmanı yap kardiyo az yap çünkü kilo almak istiyorsun supplement içinse sadece creatin i tavsiye ederim bir de yaşın kaç?
Kas yapmak zor bir şey değil bunu asla unutma tabii hastalığın vs yok ise.
Günlük 100gr proteini zor buluruz gibi. Geçen yulaf+fıstık ezmesi+muz+ süt ile içecek yaptım 107gr protein için 75TL para ödedim. Proteine erişmek pahalı.
Eklediğim videodakine benzer bir program uygulayabilirsiniz.Biraz altına inerek kendinize göre olan sistemi oluşturursunuz zaten videoda detaylı anlatılıyor.
Hocam karbonhidrat ve protein aban aynı zamanda ağırlık antrenmanı yap kardiyo az yap çünkü kilo almak istiyorsun supplement içinse sadece creatin i tavsiye ederim bir de yaşın kaç?
Kas yapmak zor bir şey değil bunu asla unutma tabii hastalığın vs yok ise.
Omuzum genişlesin üst gövdem aşırı zayıf vücudum otursun diye yapıyorum. Aktif bacak da çalışıyorum ama dediğim gibi atletikliği kaybetmeden güçlenmek.