3000 mg L-Karnitin, 1000 mg Taurin, Kafein ve Yeşil Çaylı, B5 ve B6 vitaminli. İncele, yorumları oku ve satın al.
m.supplementler.com
Bu l-karnitin'i kullanıyorum. Günde 2 defa spor yapıyorum. Sabah yüzme, öğleden sonra bisiklet şeklinde. Kutunun üstünde antrenmandan önce 25ML tüketin yazıyor. Günde 2 defa kullanmak sağlıksal açıdan zararlı olur mu, yoksa 25'i ikiye bölüp mü kullanmayım?
Yüzme yaparken kullanmana gerek yok. L-Karnitin genel kullanım amacı kardiyo yaparken yağ yakımını hızlandırmak. Yani bisiklet kullanırken daha fazla erimeni sağlayacak. Sonuç olarak bu organik bir ürün değil günde tek sefer kullan.
3000 mg L-Karnitin, 1000 mg Taurin, Kafein ve Yeşil Çaylı, B5 ve B6 vitaminli. İncele, yorumları oku ve satın al.
m.supplementler.com
Bu l-karnitin'i kullanıyorum. Günde 2 defa spor yapıyorum. Sabah yüzme, öğleden sonra bisiklet şeklinde. Kutunun üstünde antrenmandan önce 25ML tüketin yazıyor. Günde 2 defa kullanmak sağlıksal açıdan zararlı olur mu, yoksa 25'i ikiye bölüp mü kullanmayım?
Yüzme yaparken kullanmana gerek yok. L-karnitin genel kullanım amacı kardiyo yaparken yağ yakımını hızlandırmak. Yani bisiklet kullanırken daha fazla erimeni sağlayacak. Sonuç olarak bu organik bir ürün değil günde tek sefer kullan.