Günlük kullanım için iPhone 11 veya 12 alınır mı?

Şaka yapıyorsunuz sanırım emülatör bile kuramadığı, her uygulamayı fahiş fiyattan satın alması gereken IPhone'una bakıp estetiğiyle eğlendirir artık kendini

Kendim XR modelini sorunsuz kullanmaktayım, yakın çevremdeki arkadaşlarımsa 12-13 modellerini kullanmakta ve gayet memnunuz. Benim için gerek işletim sistemi, gerek işlemci olarak ıPhone daha cazip gelmekte.

Eski model ıPhone'den uzak dur diyenleri anlamıyorum bile, bir çok yeni cihazlardan daha kullanışlı .d

Bu kişisel. S23 bence çok daha iyi görünüme sahip. Ayrıca aradaki fark görünüm yüzünden değiştirilecek kadar az değil.

Bu kişisel. S23 bence çok daha iyi görünüme sahip. Ayrıca aradaki fark görünüm yüzünden değiştirilecek kadar az değil.
Ben kendi fikrime göre iki cihazın sadece estetik görünümünü karşılaştırdım. Fiyat aralığını karşılaştırmadım.

Ben kendi fikrime göre iki cihazın sadece estetik görünümünü karşılaştırdım. Fiyat aralığını karşılaştırmadım.

"Sadece estetiğini karşılaştırmak" yaptığınız hata zaten...

İşlemci olarak neresi daha iyi Allah aşkına, bir Custom OS indirelim telefonuna bak bakalım kasım Kasım kasılmıyor mu PS2 emülatöründe bir de S21'e kuralım aynı emülatörü.

"Sadece estetiğini karşılaştırmak" yaptığınız hata zaten...
Tabii ki yaptığım size göre bir hata olabilir. Fakat ben bu iki telefonun sadece günlük yaşamda kullanılmak üzere yani sadece sosyal medya uygulamalarını kullanmak için karşılaştırdım sonuçta bu iki telefonla herhangi bir zorlu işlem gerçekleştirilmeyecek, bu amaçlı bir kullanım için İphone X modeli her türlü S23'e göre daha iyi bir tercih olacaktır. Tabi istiyorsa S23'de alabilir sıkıntı yok.

S23, kamera, batarya, ekran, işlemci (işlemcisi o kadar iyi ki iPhone optimizasyonunu yalan ediyor) açısından daha iyi, yani her konuda daha iyi. Ayrıca markası için iPhone X kullanan bir ucube olmaktansa S23 kullanıcısı olmak daha gösterişli bence.

Biraz önce bende İphone 12 satın aldım. İphone 11 128gb modelleri ve İphone 12 128gb modelleri arasında 3000-3500 gibi bir fark var ve iphone 11'in ekran kalitesini göz önünde bulundurursak İphone 12 iyi bir tercih olabilir.

Stoklar her yerde bitmiş, keşke dün alsaydım biraz daha fazla ödedim.

Bulduğum en ucuz link.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…