Günlük kullanım için iPhone 11 veya 12 alınır mı?

Gerçekten istiyorsan iPhone'u al gitsin, abim mesela günlük kullanım için, ayrıca iyi kameraya da ihtiyacı vardı hiç kasmadan gitti 11'ini aldı. Yanına Apple Watch çekti apple ekosistemini kullanmış oldu ve şu an mutlu. Belki S23 alsaydı Instagram'a 0.37 saniye daha hızlı girebilirdi ama en önemli şey olan mutluluğu yaşayamayacaktı. Dar görüşünüzden çıkın, hayatı yaşamaya çalışın. Konu sahibi iPhone'u bir denesin, belli ki hevesi var. Hayat her şeyi bu kadar düşünmekle geçmez. Alır kullanır iPhone 12'yi, hoşuna gitmezse 2.elden satar üzerine biraz koyup çok sevdiğiniz S23'ü alır.
Günlük kullanım zaten, gerçekten niye bu kadar kasıyorsunuz anlamadım. Bir telefonun dış görünüşünü beğenmemek bile almamak için bir sebeptir mesela. Bu adam iPhone'u şimdi denemese gidip S23'ü alsa kullandığı süre boyunca ''ya acaba iPhone alsam daha mı iyi ederdim sanki'' diyip duracak.
Mantıklı seçim belki S23tür, belki iPhone 12'dir ondan önemli olan senin gönlünün olup olmamasıdır. Çok takılmıyorsan zaten 11'de mutlu edecek seni 12'de, ama çok takılıyorsan 15 Pro Max'ten de memnun olmayacaksın. Bu iş kafanda biter.

iPhone 11; hurda, çağ dışı bir cihaz. 12 de çağ dışı bir cihaz. İkisi de alınmamalı. Ayrıca hala iPhone 7’yi mutlu mesut kullanan adam hayatında mutluluk görmemiştir, umarım günün birinde görür. Buna düz 11 ve 12 kullananlar da dahil.
12 parasına 2. el 12 Pro bakmalısın illa iPhone istiyorsan. 12 Pro birçok yönden düz 13’ten de iyi cihaz.

Android fanboyları baydı artık. Adam iPhone alacağım diyor, Android ile arasında kaldım demiyor. Buraya iPhone şöyle kötü Android şöyle iyi demeye gelmeyin, adam gibi iPhone önerisi yapmaya yani konunun istediği şeyi önermeye gelin. Her telefon önerisi konusu iPhone mu Android mi savaşına dönüşüyor ve bu gerçekten sıktı artık.

Adam parasının yettiği sıfır bir iPhone istiyor. İstediği tek şey 30.000 TL bütçeyle hangi iPhone'yi almalıyım sorusunun cevabı.
Yok isterseniz bir de sırf Instagram için bütçeyi biraz arttırıp 2.elden yurtdışı 15 pro max alsın 4+4 sim ile kullansın?

Yok S23 almalı tüm iPhone’lar çağ dışı çünkü. Güldür Güldür Show. Şu markaları babanızın markasıymış gibi savunmayı bırakın artık.

Gözünüzü seveyim her konuda bir kutuplaşma, ayrışma içinde milletimiz. Konu sahibi ıPhone cihaz tercihi hakkında tavsiye almak isterken Android, IOS tartışması yaratıyorsunuz. Kendi kullanıcı deneyimimi belirttim, gelip kendi zevk ve isteğime bile yorum yapanınız çıkıyor.

Bırakın bu dar kafalığı, hiç biri babanızın markası değil. Fon almış gibi savunmayla da bir şey elde etmiyorsunuz, zevkler ve renkler tartışılmaz...

Ya s23 yada f6 pro öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…