Günlük kullanım için iPhone 4S alınır mı?

4khenaton

Hectopat
Merhaba. Anneme yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Kendisi el sanatları hocası ve çalıştığı kurum WhatsApp kullanmayı zorunlu tutmasa da gerekli kılıyor. Yanına uğradığımda bahsetti ve ben de kendisine sürpriz yapmayı düşünüyorum. Açıkçası iPhone 4S ve LG G2 arasında kaldım. Boyut, 4S'i avantajlı hale getiriyor. Sizin düşünceniz nedir? Yalnızca WhatsApp, mesaj ve arama için 4S tercih edilmeli mi? Yoksa G2 mi almalıyım?

4 inç artık çok küçük değil mi? Mademki yoğun olarak mesajlaşma için kullanılacak alacağın telefon 5 inç üstünde olmalı.
iPhone 4s'in ekran 3'5 inç olmak ile beraber sürekli mesaj ve günlük kullanımda gözü rahatsız edebilir. G2 günlük kullanım için daha iyidir büyük ekranı ile.

Büyük telefonların da tehlikeli olacağını düşünüyorum. Dikkat çekiyor vs. Açıkçası çok kararsızım. Boyut olarak yaklaşık iPhone boyutlarında ve gözü yormayacak bir telefon bulmaya çalışayım. Ya da G2 alıp bir şey olmayacağını ümit ederim. Metin boyutu büyütmenin faydası olmaz mı? Yani sonuçta menüden, metin ekranına kadar tüm karakterler büyümüş olacak.

Büyük telefonların da tehlikeli olacağını düşünüyorum. Dikkat çekiyor vs. Açıkçası çok kararsızım. Boyut olarak yaklaşık iPhone boyutlarında ve gözü yormayacak bir telefon bulmaya çalışayım. Ya da G2 alıp bir şey olmayacağını ümit ederim. Metin boyutu büyütmenin faydası olmaz mı? Yani sonuçta menüden, metin ekranına kadar tüm karakterler büyümüş olacak.
Metin büyütülür ancak bu sefer yazılar iki sıra olabilir. Bu da çok sıkıntı bir durum. Ne olacağından endişe ediyorsunuz ki? Günümüzde herkes büyük boyutlu telefon kullanıyor. Göze batması gereken 5 inç ekranı olan değil 5.7 inç olan Note 5, 5.5 inç olan Zenfone 2, 6 inçlik Zenfone 6 göze batar.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı