Günlük kullanım için Monster almak

Elrohira

Hectopat
5000TL bütçem var ve günlük kullanım için kız kardeşime laptop almak istiyorum. Uzun vadeli kullanabileceği ve hatalı olmayan bir model arıyorum. Lenovo, Asus ve Dell modellerinden birisini tercih etmek istiyorum açıkçası ama fiyatlar donanımsal parçalarına oranla uçmuş şekilde. Monster'ın Abra A5 v13.1.1 modelini gördüm ve donanım olarak fiyatındaki laptoplardan çok çok daha iyi.

Hiç Monster kullanmadığım için de tereddütte kaldım sizlere sormak istedim.
Model bu: Abra A5 V13.1.1 15.6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook

Şimdiden teşekkürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Yorumlarınız için çok teşekkürler fakat "Bak! Sana bu bilgisayardan alacağım. Donanımsal olarak da fazlasıyla işine yarayacak güçlü bir bilgisayar." dedim. Bu ne be pavyon gibi çok renkli ve çok erkeksi bu dedi istemedi.
Birazcık araştırdım ve şunu buldum: Lenovo V330-15IKB Intel Core i5 8250U 8GB 1TB Radeon 530 Fiyatı

Şuana kadar kötü bir yoruma rastlamadım ama bu tarz farklı tavsiye edebileceğiniz varsa yorumlara açığım hepinize teşekkürler dostlar :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı