Günlük kullanım için Monster almak

Yorumlarınız için çok teşekkürler fakat "Bak! Sana bu bilgisayardan alacağım. Donanımsal olarak da fazlasıyla işine yarayacak güçlü bir bilgisayar." dedim. Bu ne be pavyon gibi çok renkli ve çok erkeksi bu dedi istemedi.
Birazcık araştırdım ve şunu buldum: Lenovo V330-15IKB Intel Core i5 8250U 8GB 1TB Radeon 530 Fiyatı

Şuana kadar kötü bir yoruma rastlamadım ama bu tarz farklı tavsiye edebileceğiniz varsa yorumlara açığım hepinize teşekkürler dostlar :)
Gerçi günlük kullanımsa illa 1050ti almana gerek yok. Biz oyun için söyledik.

Yok hocam oynarsa bi' Sims oynar. Onun dışında internette takılmak için kullanır. Kendim Lenovo kullanıyorum 4 yıl oldu hala taş gibi o yüzden uzun süre götürecek bir model arıyorum donanımsal güçten çok.
Benim eskiden aldığım toshiba markalı leptop 8 senesini doldurdu, taş gibi çalışıyor.

Yalnız o atılan iki Lenovo modelindeki ekran kartları çöp sayılacak derecede kötüdür. O kadar paraya değmeyecektir. Sims oynarsa bile kasacak durumda olur. Belki ilerde alışır, ışıklarını filan kapatırsınız laptopun pavyona benzemez :). Veya üstteki arkadaşın attığı model seçilebilir.

Bazı paylaşılan modellerin ekran kartları oldukça zayıf. Ne kadar günlük kullanımda kullanılacak olsa bile bu bütçede en az gtx 1050 bulunmalı. Yada bütçe düşürülüp ona göre laptop bulunmalı. Bu fiyattaki laptoplarda da rahat oyun oynayamamak insanı üzer yani.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı