Günlük kullanım için S23 alınır mı?

Batarya sağlığın kaç? Ben birkaç tane 7 Plus kullandım uzun dönemler en ölü cihazda bile böyle bir sorun hiç görmedim.

Batarya mart ayında deji ile değiştirdim ama sanırım pil sağlık göstergesi sorunlu bende çünkü hep %100 o zamandan beri. Dediğim sorun illallah ettiriyor hocam bildiğin gibi değil telefon donuyor resmen birkaç dakika. Hele sabah kalktığımda ilk WhatsApp girişim tam işkence.

04:14 güncelleme: İki saat önce gözü kapatıp S23 256 GB siparişi verdim arkadaşlar. Taksit vs. yaparsam 31 civarına falan denk gelecek ama yılbaşından sonra bu fiyatlara da bulamam gibime geldi. 7 Plus'tan S23'e geçtikten sonra nasıl bir fark hissedeceğim merak ediyorum.

Renk olarak Lavanta tercih ettim. Koyu renkleri hiç sevmiyorum Lavanta rengi dikkat çekici olur diye düşündüm.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-11-22 003151.png
    45 KB · Görüntüleme: 27
  • Ekran görüntüsü 2023-11-22 002917.png
    106,4 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Ben de 6 aydır s23 kullanıyorum note 9 prodan geçtim. Xiaomiye göre şarjı az gidiyor ama onun dışında muazzam bir telefon sıfır donma. Oyun falan oynayan biri değilim. Mesaide tüm gün Instagramda gezersem 5 demeden şarjı bitiyor. Bana tek zararı artık çantamda şarj aleti taşıyorum

Şu ana kadar okuduğum kadarıyla sanırım şarj konusunda biraz başarısız hocam. Çoğunluk günü çıkarmadığından şikayetçi. Ama diğer konularda genel olarak IP 7 Plus'tan ona geçtiğimde dağlar kadar fark göreceğim sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…