İşlemci ve Anakart kombinasyonu olarak senin verebileceğin farklı bir model var mı? teşekkürler yazdım bunları olmasa bunları alacağım.bu bu sistem için en ideal kart.
İşlemci ve Anakart kombinasyonu olarak senin verebileceğin farklı bir model var mı? teşekkürler yazdım bunları olmasa bunları alacağım.bu bu sistem için en ideal kart.
2.nesil işlemci desteği yok siz 200g alalım diyorsunuz anakart a bak.(satın alınan yer bios update yapar onu bilemem)bu bu sistem için en ideal kart.
200g yi ben alalım demedim amd alacağı için a320 m bir anakart tavsiye ettim2.nesil işlemci desteği yok siz 200g alalım diyorsunuz anakart a bak.
Kasanın bir önemi yok ise size bir sistem toplayacaığım.İşlemci ve Anakart kombinasyonu olarak senin verebileceğin farklı bir model var mı? teşekkürler yazdım bunları olmasa bunları alacağım.
A4 veya A6 APU olabilir.200g yi ben alalım demedim amd alacağı için a320 m bir anakart tavsiye ettim
Fiyatları gördüm ve bütçeyi 300 lira artırıp 1500 TL yaptım. Kaliteli film izletecek ve İnternet'te gezerken donma kasma yapmayacak, sekmeleri ve sistemi hızlı açılacak bir kasa artık bir lüks olmuş vay halimize. İnternet'e girmek için 1500 liraya kasa topluyoruz, 2014'de oyun oynamak için 1500 liraya kasa topluyorduk. APU olmasa daha iyi olur ileride belki değiştiririm diye dedim, değiştirecek bir yanı da yok ama APU olmasın diyorum.Kasanın bir önemi yok ise size bir sistem toplayacaığım.
Dolar bey izin vermiyor.Fiyatları gördüm ve bütçeyi 300 lira artırıp 1500 TL yaptım bana kaliteli film izletecek ve İnternet'te gezerken donma kasma yapmayacak, sekmeler ve sistem hızlı açılacak bir kasa artık bir lüks olmuş vay halimize. İnternet'e girmek için 1500 liraya kasa topluyoruz, 2014'de oyun oynamak için 1500 liraya kasa topluyorduk.
Dolar 2014 ile 2019 da bir mi açmayalım o güzel ağızlarımızı şimdi canııımFiyatları gördüm ve bütçeyi 300 lira artırıp 1500 TL yaptım bana kaliteli film izletecek ve İnternet'te gezerken donma kasma yapmayacak, sekmeler ve sistem hızlı açılacak bir kasa artık bir lüks olmuş vay halimize. İnternet'e girmek için 1500 liraya kasa topluyoruz, 2014'de oyun oynamak için 1500 liraya kasa topluyorduk.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.