Trasty
Femtopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar direkt olarak konuya gireceğim, sistemimi yeni topladım her şeyi güncel (ekran kartı, BIOS) sistemi ilk kullanamaya başladığım zaman sorun yoktu sonra birdenbire mavi ekran hatası almaya başladım nedensiz şekilde bayağı uğraştım ama sorunu çözemedim yabancı forumlara baktım yerel forumlara baktım ama sorun hala devam ediyor ama şöyle sadece internette gezerken veya video izlerken (YouTube, Netflix vs) sitelerde bir anda mavi ekran hatası alıyorum ama oyun oynarken ne kadar oynarsam oynayım hiçbir sorun olmuyor.
Windows bellek tanılama ile bellekleri kontrol ettim sorun yoktu, Sfc/scannow CMD komudunu kullandım bir sorun yok gereksiz bir uygulama veya program yok (Steam, Discord sadece) Adobe'den flash Player'den kaynaklı olabileceğini süphe ediyorum ama bir de size danışmak istedim neyse uzatmayım daha umarım acıklayıcı olmuştur minidup dosyam ektedir:
drive.google.com
Windows bellek tanılama ile bellekleri kontrol ettim sorun yoktu, Sfc/scannow CMD komudunu kullandım bir sorun yok gereksiz bir uygulama veya program yok (Steam, Discord sadece) Adobe'den flash Player'den kaynaklı olabileceğini süphe ediyorum ama bir de size danışmak istedim neyse uzatmayım daha umarım acıklayıcı olmuştur minidup dosyam ektedir:
1.zip

Son düzenleyen: Moderatör: