Günlük nasıl tutulmalı?

Fiziksel olması daha iyi kanımca. Gün gün düzenli olarak yazın.

Gün gün yazmaya devam edeceğim. Aklıma gelenleri yazarım.

Kalem ve kağıt ile mükemmel bir his günlük tutmak ancak kendinize özel olduğu için de muhafaza etmek biraz dert olabiliyor.

Saklamak sıkıntı olmaz sanırım. Yine de temkinli olmak zorundayım.

E kimse tuttuğu günlüğün okunmasını istemez tabii. Kişiye özel, kişi neye karşı nasıl hissediyor vb. İyi saklayın.
Annem dolabımı düzenlemek için açıyor. Tabi kimseye söyleyecek değilim. Sonuçta benin özelim.

O yüzden dijital aklıma geliyor. USB belleğimi saklarım. Ama emin değilim yine de. Ne yapılmalı bu konu hakkında?

Annem dolabımı düzenlemek için açıyor. Tabi kimseye söyleyecek değilim. Sonuçta benin özelim.

O yüzden dijital aklıma geliyor. USB belleğimi saklarım. Ama emin değilim yine de. Ne yapılmalı bu konu hakkında?
Günlük deyince benim aklıma dijitalden çok normal kağıt kalem defter geliyor açıkçası. Ne bileyim çalışma masanda falan kilitli bir bölme yok mu? Kilitlersin anahtarı da sende olur annen de karışmaz böylece.

Günlük deyince benim aklıma dijitalden çok normal kağıt kalem defter geliyor açıkçası. Ne bileyim çalışma masanda falan kilitli bir bölme yok mu? Kilitlersin anahtarı da sende olur annen de karışmaz böylece.
Maalesef biri benim dolabımı açsa istediği gibi alır. Elimden geldiğince odaya kimseyi sokmuyorum ama işte çalışırken neler döner onları bilemem.

"Merhaba günlük bugün şuraya gittim, şunu yaptım, şurdan geldim, buraya gittim" Sağ üste tarih ve günlük defteri.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı