- Makaleler
- 49
Elimde ya da bilgisayarda yazmak istiyorum. Sizden fikir bekliyorum.
Fiziksel olması daha iyi kanımca. Gün gün düzenli olarak yazın.Elimde ya da bilgisayarda yazmak istiyorum. Sizden fikir bekliyorum.
Fiziksel olması daha iyi kanımca. Gün gün düzenli olarak yazın.
Kalem ve kağıt ile mükemmel bir his günlük tutmak ancak kendinize özel olduğu için de muhafaza etmek biraz dert olabiliyor.
E kimse tuttuğu günlüğün okunmasını istemez tabii. Kişiye özel, kişi neye karşı nasıl hissediyor vb. İyi saklayın.Gün gün yazmaya devam edeceğim. Aklıma gelenleri yazarım.
Saklamak sıkıntı olmaz sanırım. Yine de temkinli olmak zorundayım.
Annem dolabımı düzenlemek için açıyor. Tabi kimseye söyleyecek değilim. Sonuçta benin özelim.E kimse tuttuğu günlüğün okunmasını istemez tabii. Kişiye özel, kişi neye karşı nasıl hissediyor vb. İyi saklayın.
Günlük deyince benim aklıma dijitalden çok normal kağıt kalem defter geliyor açıkçası. Ne bileyim çalışma masanda falan kilitli bir bölme yok mu? Kilitlersin anahtarı da sende olur annen de karışmaz böylece.Annem dolabımı düzenlemek için açıyor. Tabi kimseye söyleyecek değilim. Sonuçta benin özelim.
O yüzden dijital aklıma geliyor. USB belleğimi saklarım. Ama emin değilim yine de. Ne yapılmalı bu konu hakkında?
Maalesef biri benim dolabımı açsa istediği gibi alır. Elimden geldiğince odaya kimseyi sokmuyorum ama işte çalışırken neler döner onları bilemem.Günlük deyince benim aklıma dijitalden çok normal kağıt kalem defter geliyor açıkçası. Ne bileyim çalışma masanda falan kilitli bir bölme yok mu? Kilitlersin anahtarı da sende olur annen de karışmaz böylece.
Dolabın üstüne koy. Ne sen gör ne başkası ama sen yerini bil.Maalesef biri benim dolabımı açsa istediği gibi alır. Elimden geldiğince odaya kimseyi sokmuyorum ama işte çalışırken neler döner onları bilemem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.