Günlük tutma sitesi/uygulaması önerisi

Makaleler
17
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Normalde iPhone telefonumdaki günlük uygulamasını kullanacaktım fakat ona web'den erişemiyorum sanırım. Bana web'den de erişebileceğim bir uygulama lazım. iPhone'daki günlük uygulamasına web'den erişmeyi biliyor musunuz? Öyle bir imkan yoksa başka bir günlük tutma uygulaması/sitesi önerir misiniz?

Google Keep'e not alabilirsiniz. Günlük tutan biri olmasam da çoğu notumu buraya alıyorum. Mobil cihazımda uygulamasını, bilgisayarımda ise web arayüzünü kullanıyorum.
https://keep.google.com/

Normalde iPhone telefonumdaki günlük uygulamasını kullanacaktım fakat ona web'den erişemiyorum sanırım. Bana web'den de erişebileceğim bir uygulama lazım. iPhone'daki günlük uygulamasına web'den erişmeyi biliyor musunuz? Öyle bir imkan yoksa başka bir günlük tutma uygulaması/sitesi önerir misiniz?
Sadece PC mi, yoksa hem telefon hem PC mi?

Google keep kullanabilirsiniz hocam. Notion'ı da inceleyebilirsiniz, işinize uyan formattaysa çok kullanışlı.

Word telefonda da kullanılabiliyor PDF yapmaya gerek yok. Güzel de çalışıyor. Başlıkları falan altta özetliyor rahat ulaşabiliyorsunuz ama günlük için iyi midir bilmiyorum. Hala araştırıyorum.

Remnote'a bakabilirsiniz. Temel özellikleri ücretsiz. PC, telefon ve web sitesinden kullanabiliyor. Hem normal günlük tutma için hem de ders notlarını tutup kısa testler hazırlamak için güzel gibi duruyor. Öğrenciler için ideal olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
PC'den Word'e girin. Yazdığınız kadar yazın. Buraya dikkat edin: Yazıldıktan sonra farklı kaydet diyerek dosya uzantısını PDF yapın. Sonra Drive'a yedekleyin. Telefondan bakarsınız Drive'a. Böyle erişmiş olursunuz.

Kim uğraşacak bununla daha kolay yöntemler lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu sonradan görüp lazım olanlara OneNote öneririm. Ücretsiz Microsoft yazılımı. Şifreleme yapılabiliyor defterin bölümlerine ve hem telefon hem bilgisayar hem tablette senkronizasyonla erişilebiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı