Günlük tutmak dalga geçilecek bir şey mi?

Yaz gitsin insanlara anlatmazsan günlük tuttuğunu bilemezler ve dalga geçmezler.

Kişiden kişiye degisir.

Einstein bir gün öğrencilerine soru anlatırken hata yapmış soruda mesela. Ve tüm öğrenciler gülmüş. İşte bu durumda böyle.

Günlüğüne ''insanlar günlük tuttuğum için dalga geçiyorlar" yazıyor musun?

Napayım hocam bir ton eşyayı elimde mi taşıyayım?

Düzeltme: Defteri diyorsanız, aklıma gelenleri unuturum diye geçiriyorum yoksa getirmeme gerek yok.

Bir kağıda yazıp başka bir şeyin arasına katın, evde geçirin düzgünce.

Öncelikle dalga geçilecek bir şey değil.

Senin hayatını planlamana ve düzeltmene yardımcı olabilir ancak bir insan sevmediği bir şeyi her gün yapmak istemeyecektir. Yani her gün seni mutlu edecek faydalı bir kaynak bul, örneğin kitap okumak vs. bu tarz şeyler hayatını ciddi manada düzeltmeye ve düzene oturtmana yardımcı olur.

Şu aralar yüzbaşının kızı romanını okuyorum. Montaigne in (adını yanlış yazmış olabilirim) denemeler kitabını da almayı düşünüyorum.

Sırada:
1984
Fahrenayt 451 (emin değilim)
Kavgam
Denemeler

Kitap okumak basit bir örnek.
Kavgam da yani pehh. İkinci bölümü okunabilir. İdeolojik bir fikrin oluşması için.
Eric Hobsbawm Aşırılıklar Çağı Kısa 20. Yüzyıl öneririm. (Bu arada bu kitap serisi 4 eser ve bu sonuncusu ancak, tarih de sürekli birbirini kovaladığı için birbirleriyle aşırı bağı olmadığı için okursan anlarsın diye düşünüyorum.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…