Napayım hocam bir ton eşyayı elimde mi taşıyayım?Yanınızda getirmeyin hocam.
Düzeltme: defteri diyorsanız, aklıma gelenleri unuturum diye geçiriyorum yoksa getirmeme gerek yok.
Napayım hocam bir ton eşyayı elimde mi taşıyayım?Yanınızda getirmeyin hocam.
Şu zamanlar günlük tutuyorum. Ama daha çok duygularımı belirttiğim ve soru sorduğum bir şey günlük. İşte gelip arkadaşımla AVM'ye gittik gibi değil. Okul olsun dershanede olsun hep bununla dalga geçiyorlar. Sizden şunu demenizi beklemiyorum: Takma kafana. Demenizi beklemiyorum. Sizce dalga geçmeleri mantıklı mı?
Yazı insanı rahatlatır.
Einstein bir gün öğrencilerine soru anlatırken hata yapmış soruda mesela. Ve tüm öğrenciler gülmüş. İşte bu durumda böyle.Taşınmaması gereken bir şeyi yanında taşıyorsun.
Ayrıca günlük tutsan da tutmasan da o kişiler senle dalga geçecek bir şey elbette bulacak. Bu yaptığın şeyden bağımsız bir durum, günlük bahane olmuş.
Günlüğüne ''insanlar günlük tuttuğum için dalga geçiyorlar" yazıyor musun?Şu zamanlar günlük tutuyorum. Ama daha çok duygularımı belirttiğim ve soru sorduğum bir şey günlük. İşte gelip arkadaşımla AVM'ye gittik gibi değil. Okul olsun dershanede olsun hep bununla dalga geçiyorlar. Sizden şunu demenizi beklemiyorum: Takma kafana. Demenizi beklemiyorum. Sizce dalga geçmeleri mantıklı mı?
Yazı insanı rahatlatır.
Anlattım onlara filan mı yazdım ben, niye herkes onlara anlatmışım gibi söylüyor?Yaz gitsin insanlara anlatmazsan günlük tuttuğunu bilemezler ve dalga geçmezler.
Yazıyorum tabikiGünlüğüne ''insanlar günlük tuttuğum için dalga geçiyorlar" yazıyor musun?
Napayım hocam bir ton eşyayı elimde mi taşıyayım?
Düzeltme: Defteri diyorsanız, aklıma gelenleri unuturum diye geçiriyorum yoksa getirmeme gerek yok.
Şu aralar yüzbaşının kızı romanını okuyorum. Montaigne in (adını yanlış yazmış olabilirim) denemeler kitabını da almayı düşünüyorum.Öncelikle dalga geçilecek bir şey değil.
Senin hayatını planlamana ve düzeltmene yardımcı olabilir ancak bir insan sevmediği bir şeyi her gün yapmak istemeyecektir. Yani her gün seni mutlu edecek faydalı bir kaynak bul, örneğin kitap okumak vs. bu tarz şeyler hayatını ciddi manada düzeltmeye ve düzene oturtmana yardımcı olur.
Kitap okumak basit bir örnek.Şu aralar yüzbaşının kızı romanını okuyorum. Montaigne in (adını yanlış yazmış olabilirim) denemeler kitabını da almayı düşünüyorum.
Sırada:
1984
Fahrenayt 451 (emin değilim)
Kavgam
Denemeler
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.