Günümüz ilişkileri hakkındaki yorumlama

İlişkim biteli henüz bir hafta oldu, ama profilinde hemen bir tarih paylaştığını gördüm. O tarih, birlikte olduğumuz zamanlara denk geliyor. Demek ki aldatılmışım.

O duruma yapacak pek bir şey yok. Yeni birini bulup devam edeceksin. Ya da hiçbirine bakma birinin sana gelmesini bekle... Nasıl olur demeyin oluyor.

Bak mesela ben kendi başıma geleni anlatayım.

Uzun zaman önce aldatıldığımı öğrenip ayrıldım birinden. 7 yıldır kimseyle görüşmedim yazmadım. Birkaç uygulamaya profil açtım yakın zamanda.

En sonunda geçen biri yazdı benim kopyam bir kadın. İki haftadır yazışıyoruz. 3 gün önce bir yerde denk geldi kahve içtik iyi geçti.

İleride ne olur bilmem ama tanımaya çalışıyorum.

Sevgilim vs değil ama bir takım durumlar oluşacak gibi bakalım hayrılısı.

O duruma yapacak pek bir şey yok. Yeni birini bulup devam edeceksin. Ya da hiçbirine bakma birinin sana gelmesini bekle... Nasıl olur demeyin oluyor.

Bak mesela ben kendi başıma geleni anlatayım.

Uzun zaman önce aldatıldığımı öğrenip ayrıldım birinden. 7 yıldır kimseyle görüşmedim yazmadım. Birkaç uygulamaya profil açtım yakın zamanda.

En sonunda geçen biri yazdı benim kopyam bir kadın. İki haftadır yazışıyoruz. 3 gün önce bir yerde denk geldi kahve içtik iyi geçti.

İleride ne olur bilmem ama tanımaya çalışıyorum.

Sevgilim vs değil ama bir takım durumlar oluşacak gibi bakalım hayrılısı.
Hangi uygulamalar onlar?

Çok garip bir tanışma anım var, ilk kez internette anlatmak geldi içimden. İzninizle.

Ben, sevgilim ile 14 yaşından beri beraberiz. Roblox'ta tanıştık, Catalog Avatar Creator'da. Yalnızca kendime Roblox avatarı yapmak amacıyla oyuna girmiştim. Bilmeyenler için; Catalog Avatar Creator, Roblox'ta ürünleri satın almadan denemenize olanak sağlayan bir oyundur. Oyuna girdiğim an karşımda bir grup vardı, beş kişilerdi ve içlerinden biri sevgilim olacak kızdı. O beşli grupta Eyüp isminde bir çocuk vardı, İsrail bayraklı bir avatar yapmıştı kendine. Ben de arkadaşa "Bu tür siyasi şeyleri oyuna taşıman doğru değil" diye uyaracaktım. Ancak daha ben uyaramadan bir kız garip şekilde yanıma yaklaştı ve flört etmeye başladık. Ama tamamen dalga amaçlı, ikimiz de ciddi değildik. Sonra bir tık fazla devam ettirdik bu olayı ve aynı gün bu kızın kız arkadaşı hariç o gruptaki herkes oyundan çıkmıştı. Biz üçümüz kaldık, sohbet ediyorduk havadan sudan. En son çıkarken birbirimize Instagram'ımızı verdik. Hala ciddi değiliz, dalga geçme maksadıyla birbirimizi takip ettik. En az bir hafta kadar süren "sahte sevgililik" olayı çok hızlı şekilde gelişti, ama en son ne oldu tam hatırlamıyorum, fazla yakın olduk ve birbirimize bağlandık. Artık o benim için vazgeçilmez olmuştu. O da aynı şeyleri düşünüyordu. Aradan yıllar geçti ve biz hala sevgiliyiz, mutluyuz. Normalde herkesin dalga geçeceği "Roblox'ta sevgili yapma" muhabbeti benim için gerçek, saf, sadakat dolu bir ilişkinin kapısını açtı. Allah'a şükür ki bu pislik nesilden biri ile toksik bir ilişki yaşamıyorum. Aramızda mesafeler olsa da birbirimize güveniyoruz ve içimiz rahat. Bu kız beni çok fazla yanlıştan döndürdü, çok hatayı fark etmeme sebep oldu. Allah ondan razı olsun, hakkını ödeyemem. İyi ki yanımda o var.

Aşkın nereden, nasıl geleceği belli olmaz...
Ben 4 yıl önce Pubgden tanışmıştım, 4 yıldırda sevgiliyiz çok şükür birbirimizide hiç aldatmadık ikimizde mutluyuz doğru insanlar var ama önemli olan doğru insanların birbirini bulabilmesidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı