AMD olarak R3 1200 bakılabilir. Sahibinden'de 600'e görmüştüm. Intel olarak fikrim yok.
Athlon 3000G bulabilirsen alabilirsin, Ultra mini PC projesi tarzı bir şey için hem 35W hem de CS açacak IGPU'su var. OC desteği de mevcut. Ben öyle bir projeye dalmak için almıştım, sonra kaldı elimde öyle koleksiyonluk
.
R5 1600, R7 1700 de bakılabilir, halen iyi işlemciler, 1700'de türünün tek örneği RGB spire geliyor.
Intel'de de 6700K derdim belki, kendi zamanında iyi işlemciydi (Ryzen çıkana kadar)
Athlon 3000G bulabilirsen alabilirsin, Ultra mini PC projesi tarzı bir şey için hem 35W hem de CS açacak IGPU'su var. OC desteği de mevcut. Ben öyle bir projeye dalmak için almıştım, sonra kaldı elimde öyle koleksiyonluk
.
R5 1600, R7 1700 de bakılabilir, halen iyi işlemciler, 1700'de türünün tek örneği RGB spire geliyor.
Intel'de de 6700K derdim belki, kendi zamanında iyi işlemciydi (Ryzen çıkana kadar)
Daha eski Athlon veya FX gibi işlemcilerden en mantıklı alınır dediğinz var mı?
FX serisinin çekirdek sayısı bakımından Athlon işlemcilerden daha iyi olduğunu biliyorum. Neden FX almazdınız ?Athlon x4 ler olabilir ama fx almazdim sahsen. İntelde i5 4.nesil olabilir.
İntel'in 6. ve 7. neslinin yanında dahi geçmeyin. (bir dost tavsiyesi).Athlon 3000G bulabilirsen alabilirsin, ultra mini PC projesi tarzı bir şey için hem 35W hem de CS açacak iGPU'su var. OC desteği de mevcut. Ben öyle bir projeye dalmak için almıştım, sonra kaldı elimde öyle koleksiyonluk
.
R5 1600, R7 1700 de bakılabilir, halen iyi işlemciler, 1700'de türünün tek örneği RGB Spire geliyor.
Gerçekten satın almak gibi bir düşünceniz varsa bu hatalı bir durumdur. Çünkü inşaat temelden başlar. Yani ilk olarak motherboard (anakart) seçimi ile başlar. CPU (İşlemci) mimarisi seçimi ikinci sırada gelir.2024 yılında 2. el olarak piyasada çok eski olmasına rağmen halen daha bu fiyata değer, kullanılır dediğiniz işlemciler nelerdir? Özellikle AMD ve Intel'den birbirine muadil 2 örnek verirseniz sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.