Günümüzde 4 sene üniversite okumak mantıklı mı?

Sana şöyle söyleyeyim. 4 sene içerisinde kıdem atlarsın, maaşın yükselir. Peki o işte kariyer ve uzun süreli bir hedef koyarsan ne olacak? Yarın öbür gün müdür olamayacaksın. Senin yerine 1 yıllık çalışan diploması olan bir kişi müdür olacak veya işe yeni birisini alacaklar önüne müdür olarak koyacaklar.
 
O açıdan bakınca haklısınız.
 
3 üniversite bitirdikten sonra bana da en mantıklı bu geliyor.

Elimde diploma olsun kaygınız varsa 2 yıllık okuyun geçin.

12 sene üniversite mi okudun? Yoksa hepsi 2 yıllık mı ve şu an ne iş yapıyorsun çok merak ettim.
 
Sen 6 sene hisseyi elinde tutsan 6 sene sonra satsan sana şey mi diyecekler sistem error verip arkanda kimse yok kardesim sana para yok mu diyecekler.
 
Hedefim o yönde değil de daha çok usta olmak yönünde. İş rahatlığı beni cezbediyor.
 
O açıdan bakınca haklısınız.
Bu yazdıklarımı 27 yaşında belki abin belki bir arkadaşın belkide bir forum kullanıcısı olarak yazıyorum. Aktif olarak 3 yıldır çalışıyorum ve hem iş hayatında hem de hayat tecrübesi (az da olsa yaş ile birlikte oluyor) ile yazıyorum.
 
Valla kanka çok havada gidiyorsun mesleğin olucak ama mutsuz olucaksin kendini geliştirmediginden tek meslek yapcan diğer mesleklere girerken sorun yaşarsın
 
Sen 6 sene hisseyi elinde tutsan 6 sene sonra satsan sana şey mi diyecekler sistem error verip arkanda kimse yok kardesim sana para yok mu diyecekler.

He kardeşim hisse garanti bir şey ya zaten 6 sene sence o aldığın hisseler hep artacak mı? Dediğin gibi oluyorsa yolun açık olsun umarım rahat rahat kazanıp harcarsın paraları.
 
Teşekküre ederim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…