Günümüzde hak yemeden zengin olmak mümkün mü?

Hangi alanda ve hangi zenginlik düzeyinden bahsettiğine göre değişir. Mesela yenilikçi bir fikrin vardır, bu fikirle milyarları kendin kazanabilirsin ya da büyük bir şirkete satabilirsin. Bunun olma ihtimali yüz milyonda bir, o yüzden buna pek bel bağlamayın.

Bir marka kurarsın, üretim yapıp iyi bir kârlılık düzeyiyle satıp zengin olabilirsin. Bunu da yapmak "artık" pek kolay değil, 30-40 yıl kadar geç kalındı denilebilir. Yeni bir markayla, piyasada yerini sabitlemiş olan eski markalara karşı mücadele etmek kolay değil. Çok ciddi bir yatırım gerekiyor.

Çoğunuzun zenginlik saydığı ama aslında olması gereken hayat standartlarını sağlayacak düzeye gelebilmeyi düşünürsek bunun için çalmaya hak yemeye gerek yok. İyi düzeyde bir iş ya da serbest piyasada yaptığınız işin fiyatını global fiyatlara göre belirleyebiliyorsanız yapabiliyorsunuz. Fiyatınızı bu ülkenin piyasasına göre belirlemek zorunda kalırsanız geçmiş olsun, 3 kuruşa kat kat fazla çalışıyorsunuz.

İfadeler: eth
Hayır, Türkiye'de eğer milyoner olmak istiyorsan ya kumar oynayacaksın ya da merhametin ile değil mantığın ile düşüneceksin, ben 2. olanı seçiyorum.

Çok üzücü çokk.

Herkes zenginliği maddiyat olarak görüyor ilginç. Jim Carrey'in sözü geldi aklıma nedense:

"Umarım bir gün herkes ünlü ve zengin olur. Hayal ettiği herşeye kavuşur ve böylece asıl cevabın bu olmadığını anlar."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…