Günümüzde iPhone 7 Plus kullanılır mı?

Borozan08

Decapat
Daha fazla  
Merhaba bu yılda iPhone 7 Plus kullanılır mı sizce? Bana göre tasarım olarak en iyi görünümlü iPhone X altı bir telefon.

Merhaba bu yılda iPhone 7 Plus kullanılır mı sizce? Bana göre tasarım olarak en iyi görünümlü iPhone X altı bir telefon.

Şu an 32 GB iPhone 7 Plus kullanıyorum yer dışı sıkıntım yok. Oyun anlamında pek çok oyunu yüksek grafiklerde oynatıyor hafif bir ısınma problemi var. Yazılım güncellemesi almıyor artık bir de.

Şu an 32 GB iPhone 7 Plus kullanıyorum yer dışı sıkıntım yok. Oyun anlamında pek çok oyunu yüksek grafiklerde oynatıyor hafif bir ısınma problemi var. Yazılım güncellemesi almıyor artık bir de.

iOS kaçtasınız?

Geçen günlerde kullanma fırsatım oldu. Güncelleme almaması harici herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Ha bir de çerçeveli klasik görünüme sahip olması dışında. 2 sene daha gideri var şahsi görüşüm.

iPhone 6 takas ederek almayı düşünüyorum
Bence bütçen kısıtlıysa Android bak. 2. elden alacağın eski iPhone'den hayır gelmez. Bataryası mutlaka yan sanayiyle değiştirilmiştir, onun da ne durumda olduğunu kullanmadan öğrenemezsin. Günü çıkarmayı bırak sürekli powerbankle gezdirir seni. iOS desteği zaten bitti, yakında uygulamalar da destek vermemeye başlar. Telefonun performansına hiç değinmiyorum, iOS 16'da 8 Plus kullanırken öldüm öldüm dirildim, çok ağır telefon. Özetle seni uzun süre idare edecek bir telefon değil.

Anladım, onun yerine X önerir misiniz peki?

Hocam ben çok katılmıyorum. 7 olsa hem boyutunun küçük olması/ısı dengesinin verimsiz olması, hem de batarya sorununun olması çok can sıkar. Tabi 2 GB RAM olduğunu da unutmamak lazım. Ama 7 Plus’ta ben ne batarya problemi ne de stabilite sorunu yaşadım. Güncelleme almamasının getirdiği dezavantaj büyük ama bence kullanılmayacak gibi de değil cihaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…