Günümüzde Windows 10 kullanılabilir mi?

Makaleler
10
Yer
Erzincan
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
LAPTOP MODELİ: HP DV7 PAVİLİON 3000

LAPTOP ÖZELLİKLERİ:

İŞLEMCİ: AMD ATHLON M320
RAM: 2X2 4 GB RAM
SSD: CRUCİAL BX500 SATA SSD 240GB
MONİTÖR: 60HZ HP DİZÜSTÜ MONİTÖR
Meslek
Öğrenci
RAM
16
SSD veya HDD modeli
WD GREEN 240GB
Ekran kartı
R7 240
Anakart
2011 MODEL GİGABYTE ANAKART
İşlemci
İ7 2600
Ben şu an Technopat'a bu Windows 7 yüklü 16 yıllık bilgisayar ile mesaj atıyorum. Ve bu bilgisayar artık ciddi sorunlar çıkarmaya başladı. O yüzden üstte belirtiğim özellikteki bilgisayarı kullanacağım. Bu bilgisayarda Windows 11 çok yavaş çalışıyor. O yüzden Windows 10 kullanmayı düşünüyorum. Windows 10'nun desteği de kesildi. Bu yüzden günümüzde Windows 10 kullanmak mantılı mı? Linux veya değiştirilmiş Windows sürümlerini istemiyorum. Bazılarınız "yeni bilgisayar alsana " diyecek ama bende o para yok.

Ben şu an Technopat'a bu Windows 7 yüklü 16 yıllık bilgisayar ile mesaj atıyorum. Ve bu bilgisayar artık ciddi sorunlar çıkarmaya başladı. O yüzden üstte belirtiğim özellikteki bilgisayarı kullanacağım. Bu bilgisayarda Windows 11 çok yavaş çalışıyor. O yüzden Windows 10 kullanmayı düşünüyorum. Windows 10'nun desteği de kesildi. Bu yüzden günümüzde Windows 10 kullanmak mantılı mı? Linux veya değiştirilmiş Windows sürümlerini istemiyorum. Bazılarınız "yeni bilgisayar alsana " diyecek ama bende o para yok.

LTSC 2019 ya da 2021 kurmanı tavsiye ederim.

Win 11'i kullanmayı mümkün olduğu kadar erteleyin, Win 10 yukarıda da belirtildiği gibi yıllarca götürür sizi. Win 7'yi ben de eski sistemimde kullanıyorum, yaşadığım sorunlar sadece işletim sistemini desteklemeyen uygulamalar nedeniyle. Hepsinin olmasa da bazısının alternatifi var. Bendeki sistem Win11'i desteklemesine rağmen inatla Win7'yi kullanmaya devam ediyorum.

İki farkla sistemde ise Win11 kullanıyorum ve nefret ediyorum, Win 10'a ben de geçireceğim bir tanesini.

LTSC 2021 kullanın. Bu konudaki linkten Türkçe LTSC 2021'i kurup generic key ile IoT çevirebilirsiniz, konunun son sayfalarından birinde bahsedilmişti.

LTSC 2021 kurup generic key ile IoT çevirip 2032'ye kadar kullanabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı