Windows 10 hâlâ kullanılabilir mi?

Arkadaşlar yeni oyuncu bilgisayarı aldım. Windows 10'un arayüzü vs. çok seviyorum aslında ama Windows 11 daha iyi olabilir diye, daha iyi oyun performansı verir diye ikisi arasında kaldım. Windows 10 halâ güncel kalmamı sağlar mı yoksa Windows 11'e geçmem zorunlu mu? İkisi arasında çok da fark yoksa ben 10 kurmayı düşünüyorum.
Windows 10 bugün kullansanız bile 1 sene sonra mecbur geçeceksiniz zaten hadi destek uzatıldı maksimum kaç sene uzatacaklar ki kaç yıllık işletim sistemi devir değişiyor herşey değişti işletim sistemlerininde değişmesi lazım lafın özüne gelirsem Windows 11 yükleyin kullanın gitsin zaten ayriyaten 12. Nesil sonrası daha iyi çalışıyor diye yazmışlar ha Windows 10 teması hoşuna gidiyorsa startallback yükle görev çubuğunu Windows 10 yap başka bunun gibi kişiselleştirme uygulaması yükle kullan gitsin.

Benim sistemde TPM yok Windows 11 desteklemiyor yakında güzel bir laptop alıp bende Windows 11e geçerim normal kullanımda linux kullanıyorum ama oyun performansını pek sevmiyorum müthiş bir optimizasyon ayarıyla Windowsta daha iyi oyun oynanabiliyor.

Hocam nasıl yapıyoruz onu rapordan çözüm yaptım kabul edilmedi

Hocam bu sizin için çözüm oldu mu? Yani ben size orada Windows 10'a geçebilirsiniz dedim ve sizde Windows 10'a geçecebileceğinizi söylediniz yanılmıyorsam. Sağda böyle bir tik işareti olabilir mesajın yanında ona tıklarsanız çözüm olarak işaretlenir. Ancak her konuda olmaz bakabilirsiniz:Technopat Sosyal'de çözüm olarak işaretleme nasıl yapılır? Neden çözüm olduğunu yazın ilgilenirler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı