Günümüzde Windows 7 kullanan var mı?

4 ay sonra 2026 yılına gireceğiz ve o zaman Windows 7 genişletilmiş desteğinin bitmesi 6 yıl önce olacak. Hatta 2 ay sonra Windows 10'un da desteği bitecek. Günümüzde hâlâ Windows 7 kullanan var mı? Avantajı ve dezavantajı nedir?

Hocam Windows 7'nin hiçbir avantajı yok belki bilgisayar kötü diye Windows 7 kullanan vardır ama onun dışında hiçbir şey yapamazsın.

Hiçbir program kurulamıyor hack bir yazılımla Windows 11 olarak göstermek mümkün olmalı ki program kurabilelim bilen varsa yazsın. Eski dizüstü bilgisayara kurdum Firefox bile uyumsuz dedi.

Hiçbir program kurulamıyor hack bir yazılımla Windows 11 olarak göstermek mümkün olmalı ki program kurabilelim bilen varsa yazsın. Eski dizüstü bilgisayara kurdum Firefox bile uyumsuz dedi.

Mypal tarayıcısını indirip USB'ye atıyordum. Windows 7 kurduktan sonra ise ilk mypalı kurup sonra Google Chrome'u kuruyordum.

4 ay sonra 2026 yılına gireceğiz ve o zaman Windows 7 genişletilmiş desteğinin bitmesi 6 yıl önce olacak. Hatta 2 ay sonra Windows 10'un da desteği bitecek. Günümüzde hâlâ Windows 7 kullanan var mı? Avantajı ve dezavantajı nedir?

Şu an dualboot yapıyordum eski kasa bilgisayarıma yani nostalji için kurdum Windows 10'nun yanına CS:GO, GTA4 gibi eski oyunları test edeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı