2 2nattydu Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 1.070 Çözümler 2 13 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar, Güray Aydın'ın bu programına başladım. Program linkini bırakıyorum. Bicepslerim vücuduma göre bence daha zayıf. Bulktayım ve bu program yeterli olur mu? GURAY’s HYPHERTROPHY no.1.pdf drive.google.com
Arkadaşlar, Güray Aydın'ın bu programına başladım. Program linkini bırakıyorum. Bicepslerim vücuduma göre bence daha zayıf. Bulktayım ve bu program yeterli olur mu? GURAY’s HYPHERTROPHY no.1.pdf drive.google.com
Zeki Fırıldak Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 1.031 Çözümler 5 13 Temmuz 2023 #2 Kaç yıldır yapıyorsun güray aydın bunu 2 ila 5 sene vücut ile uğraşanlar için yapmıştı diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam.
Kaç yıldır yapıyorsun güray aydın bunu 2 ila 5 sene vücut ile uğraşanlar için yapmıştı diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam.
2 2nattydu Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 1.070 Çözümler 2 13 Temmuz 2023 #3 Zeki Fırıldak dedi: Kaç yıldır yapıyorsun güray aydın bunu 2 ila 5 sene vücut ile uğraşanlar için yapmıştı diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam. Genişletmek için tıkla... 1 sene falan oluyor. Bugün yaptım programı tamamlıyorum doğru şekilde.
Zeki Fırıldak dedi: Kaç yıldır yapıyorsun güray aydın bunu 2 ila 5 sene vücut ile uğraşanlar için yapmıştı diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam. Genişletmek için tıkla... 1 sene falan oluyor. Bugün yaptım programı tamamlıyorum doğru şekilde.
Zeki Fırıldak Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 1.031 Çözümler 5 13 Temmuz 2023 #4 2nattydu dedi: 1 sene falan oluyor. Bugün yaptım programı tamamlıyorum doğru şekilde. Genişletmek için tıkla... Zaten hemen hemen o hareketleri yaparken bicepside çalıştırıyorsunuz en az 3 ay deneyin iyi olursa devam edersiniz.
2nattydu dedi: 1 sene falan oluyor. Bugün yaptım programı tamamlıyorum doğru şekilde. Genişletmek için tıkla... Zaten hemen hemen o hareketleri yaparken bicepside çalıştırıyorsunuz en az 3 ay deneyin iyi olursa devam edersiniz.
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.361 Çözümler 32 13 Temmuz 2023 #5 Zeki Fırıldak dedi: Kaç yıldır yapıyorsun güray aydın bunu 2 ila 5 sene vücut ile uğraşanlar için yapmıştı diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam. Genişletmek için tıkla... 6 ayı geçenler yapabilir. Yeterlidir zaten hipertrofi odaklı olduğu için program karşılar.
Zeki Fırıldak dedi: Kaç yıldır yapıyorsun güray aydın bunu 2 ila 5 sene vücut ile uğraşanlar için yapmıştı diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam. Genişletmek için tıkla... 6 ayı geçenler yapabilir. Yeterlidir zaten hipertrofi odaklı olduğu için program karşılar.